Julafton

GOD JUL <3

15 åring

hejsvejs

idag fyller denna vackra figur år!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATTIS I MASSOR TILL HENNE!!!!!
Plus en massa krya på henne också, för hon e sjuk :(
hoppas du mår bättre imorrn min vän, och tack så jätte mkt för mina fina julklappar :) <3


image48 PUSS PUSS och GOD JUL

fredag

tjenaremors där

vakna hemma hos bea efter en rolig natts äventyr ;) ("läs mer om på mitt andra jag ")
därefter bar det av till stan där vi först såg en liten människa som ser vääldigt bra ut men som sedan träffa en annan människa men och eller haha saksamma ;P
iallafall, i stan träffa jag och bea min mor som var på julshopping dags! så vi sprang omkring först på Åhlens och sen skulle bea träffa sin mor och jag och mamma var kvar på Åhlens länge. sen så sprang vi över till gallerian och fortsatte spana presenter och där mötte vi papa! sen bar det av till gamla stan och presenter till bror och efter det hela vägen hem för att hämta bilen och åka till forum. lite mer julklappsshoping och sen så vidare till Sickla för att köpa gran och lite mat. sen tog vi en sväng till lisa och bea för att lämna och hämta saker och sedan hem. då hade jag ätit en macka och tre mandariner på hela dan och var vääldigt trött. men så blir det lätt precis innan jul, och fast det är så jobbigt så är det ju så underbart kul :)
men det var lite konstigt när vi skulle köpa gran för det gick så fort... asså jag och min familj brukar ta låång tid på oss att hitta en gran. vi jämför och åker till olika ställen. men den här gången så svängde vi in vid sickla och när vi steg ur bilen så såg vi granen, alltså den granen på långt håll. vi kom fram och "den här ska vi ha". jag blev lite orolig för det kunde inte stämma. det kan ha varit för att alla var vääldigt trötta och hungriga, men ändå. så snabbt? :S jag blev lite orolig så jag var tvungen att gå omkring lite mer bland granarna och snigga på dofterna, kolla på storlekarna och be mina päron jämför deras gran med lite andra. men inte så lång stund efter så blev det iallafall "den granen". men det var inte så hemskt, för den granen är vääldigt fin!!! En Kungsgran som är riktigt fin. så i år kanske det var ett sånt år då allt stämmer. att granen kommer till en och inte tvärtom. att man får en massa presenter som man vill ha. och att man får tillbringa en massa tid med de man älskar mest i världen. jag hoppas verkligen det blir en sån jul för det vore underbart efter en väldigt hård och körig höst.
men vi får väl se och hoppas på det bästa :)

nu ska jag vidare och försöka se om vi kanske kan göra lite kola innan päronen slocknar i soffan.

inte att förglömma, när jag kom hem låg det en julklapp i min brevlåda från en viss person. men jag får inte veta vad det är förrns på måndag (julafton om ni inte visste det) för jag lovade personen att inte tjuvkika...:S hjälp!! jag kommer krevera hahahahahaha

pusspuss på er allihopa <3

Rubrik

This Is Who I Am
And I Have No Planes To Change

tisdag

heejheej

så, två sketna dagar kvar i skolan, två borta. de här senaste dagarna har vi typ inte gjort nåt i skolan....känns ganska meningslöst :S men man får juh va med en massa människor man älskar så vad gör man inte :)
så, nu är det iallafall tisdag. exakt sex dagar kvar till julafton. jag hoppas ni har köpt en massa julklappar, det har iallafall jag. en massa. och iår har jag köpt från mitt kort så jag kan riktigt checka hur mkt jag köper för och jag ska säga er att det inte är lite. har än så länge bara köpt till mina älskade vänner och redan har det gått åt ganska mkt ;) men vad gör man inte för de man älskar? juste!
o så har min gudmor och hennes ena barn varit här på en kort fika. hon lämnade en vääldigt försenad födelsedagspresent och en försenad konfa present och en tidig julklapp ;) konfa presensten var ett underbart armband med ihopflätade hjärtan i guld som glittrar!! så otroligt vackert!!!! TACK :)
sen försvann min mamma iväg för att lämna ett paket blöjor till familjen Conrad som tydligen hela familjen ligger i influensa!!!!! stackare!!! :( och lisa sa bara att de var förkylda. hoppas verkligen de mår bättre snart och lisa, hoppas du kommer på torsdag!!!
men iallafall, när moder kom hem hörde man att hon inte var ensam och när hon öppnade ytterdörren kom älskade lilla Douglas in genom dörren!!!!! ååh, han är så underbart söt och mojsig :) hahah. och mamma sa att han skulle stanna hos oss i natt, JIPPII!!!!!!! sötisch Douglas.

o så har jag en underbar bror ska jag säga er. han är så mojsig han också. han hjälper mig med att försöka fixa lite saker och han anstränger sig verkligen!!! han är jätte snäll. visst, klart vi bråkar ibland men det slår ändå inte när vi är snälla och hjälpsamma mot varandra. fast jag stör mig lite på att han ska åka omkring i sin j*vla rullstol i hela huset och ropa "jag är handikappad!". han låna rullstolen av nån sjukavdelning nånstans för att dom ska ha den i en redovisning imorrn i skolan. och då var han såklart tvungen att ha med den hem och åka omkring me den över allt!!! han var till och med nära på att förstöra Beas julklapp!!! nog är han snäll alltid men han måste vara lite försiktigare ;) hihi

men nu ska vi äta så, pusspuss på er alla


<-- jag och bror (vääldigt småå)
<-- sötisch Dogge

R.I.P Morfar <3

hejh

igår, lördag, skulle min morfar ha fyllt 84 år. han dog i prostatacancer 2003 och har varit stort saknad sen dess.
jag saknar honom verkligen så otroligt mycket!!!! önskar att han fortfarande var här.
saknar när han spelade fotboll med mig och sa alltid att "det spelar ingen roll hur lång sats du tar inför ett skott" när jag sprang flera meter iväg från bollen innan jag skulle skjuta på honom i målet. eller när viktor och jag jagade fjärilar med håv och fick morfars huvud där istället. eller när han dök från bryggan på stäk, förbi alla läskiga och äckliga växter. eller när han alltid var så snäll. eller när han snarkade på natten (dock inte högre än mormor ;))
Morfar, jag hoppas du har det bra där uppe och du ska veta att vi tänker på dig och saknar dig!!!!

MORFAR

puss på er och särskilt på Mormor och Morfar <3

fredag

sitter nu här
med musik dånande ur högtalarna
funderar
vad gör jag egentligen
vet inte
en massa saker
en massa saker
dåliga
bra
men vad egentligen?

vad ska det bli av mig
något
inget
eller
kanske
allt

vet inte....

titta nyss på legally blond, en vääldigt rolig och skön film
Reese Witherspoon, välidgt duktig
kom även på att killen hon förlovar/gifter sig med i slutet är Chase Kelso (Luke Wilson) från That 70 show. haha, har sett filmen as många gången förut men aldrig tänkt på det. men iallafall.
haha

vet att jag är sämst på att ladda upp bilder jag sagt att jag ska ladda upp, men jag har inte laddat dem ur kameran än.. men de kommer ;)



pusspuss

idag

hej

nu sitter jag här, förkyld och med migrän. trött och sliten. ledsen.
igår var nämligen sista julkonserten. helt sista, ever, med nacka musikklasser. helt sjukt att vi slutar nian snart. helt pissigt stört tråkigt! jag vill inte lämna alla underbara människor. jag vill inte lämna den underbara musiken. jag vill inte lämna de sköna lärarna. jag vill inte!!!! kan man inte bara få....ja, jag vet inte. men en sak är klar.
JAG VILL INTE!!!!

sen undrar jag en till sak. har jag gjort nåt fel? alla verkar bara....sura? eller det känns så. fast jag har aldrig varit duktig på att tyda sånt. men om det är nåt jag har gjort och om det finns nåt jag kan göra för att göra om det, så säg det till mig nu!!!! snälla....
snälla....

puwss

Söndag

Nej men hejsan där :)

vet ni vad, i förrgår var det söndag o då hände en massa saker som jag tänkte dela med mig av till er :)
först så väcktes jag av en glatt sjungande familj, ej "lillebror" eftersom han är för laat ;)
sen skulle man göra sig i ordning för de sista konserterna i Berwalldhallen!!! mamma hjälpte mig locka håret så de blev alldelles vågigt och fint :) sen så fick jag skjuts av Beatriice o vet ni vad, hon fyllde 15 år!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! så som en lite försmak på födelsedags present till henne så gav jag henne en jullök i jätte fin kruka :)
sen va vi framme o då va de genast dags att ställa upp sig o repa,repa, repa och repa! det är nog det jag kommer sakna minst men endå mest! för det är så otroligt jobbigt ibland och så otroligt kul!!!! haha
men sen fick vi iallafall paus och alla åt lite av den mat de haft med sig. jag käka mammas makaronisallad (mumms) och drack julmust! wwiiii, julmust är såå mkt godare än cola. 
tillslut var det iallafall dags för första konserten! det gick väl helt okej, min röst sprack några gånger men så blir det lätt när man e förkyld :S. det var jätte kul att sjunga med Riltonsvänner, men det kändes som om hela konsert delen gick vääldigt snabbt! och tillslut var det time to byta om till Lucia. som vanligt var alla väälldigt stressade och som jag fick lite lätt damp på. Elinda va Lucia den här gången och hon var jätte fin. de hade lite problem med ett ljus som satt lite löst men jag tror att det fixade sig.
när vi skulle in råkade leden gå före lucian vilket var lite synd eftersom det är Elinda som ska gå först. men jag hoppas att inte så många i publiken tänkte på det. Elinda sjöng ett jäätteee fint solo!!! det märktes inte alls att hon var nervös och det lät jätte fint :)
vi sjöng igenom våra sånger som jag tyckte gick okej, och som publiken verkade gilla för de envisades med att helt plötsligt bryta ut i applåder, fast man inte ska det mitt i ett lucia tåg. men men, är vi bra så är vi ;)

sen var det slut på första konserten och även lucia delen gick väldigt fort. tyckte också att när vi sjöng sankta lucia sista gången så gick det lite för fort.
vi skulle vänta på några i publiken som skulle gratta henne på hennes födelsedag och ge henne presenter men då var det tydligen en ny lag på att inga "luciaflickor" fick stanna kvar i lobbyn. OCH INGA UNDANTAG!!!!! men sen fick vi iallafall gå dit och så stod vi o prata lite med dem. sen så gick vi vidare för att hälsa på min familj men då kom en ny förälder och dampa ut. jag försökte få oss att få stanna kvar men då sa hon en massa störda saker som jag tycker att hon kunde stoppa upp i arslet, men så fick vi gåt tillbaka :( jävla subba!!!! en sån som hon förstör en sista Julkonserter i Berwalldhallen, och jag vet, jag ska inte haka upp mig på sånna småsaker men det gör jag. det är sån jag e och det får man leva med om man har tänkt att tillbringa tid med mig.
andra konserten gick lite bättre än den första i vissa låtar, som den ofta gör eftersom man kommit in i det lite mer. som vanligt tyckte jag att det gick väldigt fort, plus att jag stör mig på att Cissi ska envisas med att sjunga med när hon dirigerar sina mellanstadie klasser. det kan man fan inte göra, särskilt inte när dt är radioinspelning. hoppas verkligen hon tänker på det. förövrigt så glömde hon att sätta ner oss i första men som tur var så kom hon ihåg det denna gång :)
och nu låter det som om jag får ett meddelande, vänta...
så...var var jag...joh

o så var det än en gång dags för stressen inför lucia delen och jag och matilda kom på att varför stressa? vi får ju endå bara stå och vänta sen. så vi tog det lugnt :)
nu var det Veronica som skulle vara lucia. hon var också jätte fin och jätte duktig :) önskar jag kunde ha samma scenkänsla som de och att jag skulle våga sjunga inför folk och vara lika fina som de.
båda två var verkligen jätte duktiga!!!!!! BRAVO :) hihi
den här gången applåderade inte publiken efter låtarna utan de väntade snällt tills efter alltihopa :)
dessutom var min "lillebror" och hans vän o lyssnade. när jag gick förbi dem såg det ut som de sov, men jag hoppas att de bara njöt ;) haha

och idag (tisdag) är det dags för den absolut absolut sista julkonserten i Nacka musikklasser....undrar om jag kommer gråta? det låter lite töntigt men kanske.... gråter så lätt ibland och särskilt om nån annan kommer börja gråta, men vi får se.
nu ska jag se om jag har några bilder på Holken och Danne och isåfall skicka dem till Carro.

så pusspuss på er och önska mig lycka till ikväll :)

ps. pics kommer :)


test

hejhhejh
her er ett test som jag hitta på emmasito's blogg :)
klicka här för att komma till testet

Mycket Bra Resultat!
jag blir 99 år

"Du har goda chanser att leva längre än dom flesta. Du har en sund livsstil och både njuter av livet och samtidigt lever livet. Precis som man ska göra. Som en tankeställare så gå gärna igenom frågorna en efter en och tänk noga igenom om det går att förbättra ytterligare. Som du redan vet är livet härligt och kanske kan det bli ännu bättre. Skriv gärna och berätta för oss hur det gått för dig och om denna test betytt någonting för dig. Vi är intresserade av att det går bra för dig. Jag önskar dig lycka till. Vill du veta hur din framtid blir enligt astrologin? Titta då på länkarna till höger. Hälsningar Rolf Ekberg. PS Det finns en viktig faktor som vi bara delvis räknat med i denna test. Det är läkarvetenskapens framsteg inom dom närmaste åren. Vi står inför flera genombrott inom många medicinska områden och om du själv kan bidra med att förlänga ditt liv i bara ETT år så kanske det betyder att du får ta del av något medicinskt framsteg som förlänger livet i TIO år eller mer. Tänk på det!"

hihi
pusspuss

Fredag

hejhhejhhej :)

så, nu va det då dags, den första sista julkonserten är förbi. sorgligt, men otroligt kul att stå där och sjunga :) kommer verkligen sakna det, kanske inte alla jobbiga rep innan med stressade lärare och störiga elever, men ändå den speciella kännslan som alltid finns där. för bakom all stress, störighet och falska toner så är allting ändå bara så jävla underbart! det är verkligen det!
vill bara säga att det var otroligt kul och underbart :) lite pics kommer senare för jag kan ju inte ladda upp dem på min mors dator och min har ju virus och jah, ni fattar ;)
förövrigt var det en jätte fin lucia , bara så alla vet så tycker jag det. jag tyckte hon var jätte duktig:) GRATTIS!!!
skulle gärna också velat vara lucia, men man kan inte alltid ha turen på sin sida....
sexorna var inte så jätte bra, förlåt men det är så jag tycker. de var inte så duktiga på scen, stod o prata o fnissa medans de sjöng plus att de sjöng juh knappt! man hörde ett lätt mummlande....men deras skämt om Ica Maxi var jätte kul ;)
femmorna var asa duktiga!! deras julspex var så himmla bra och gulligt!! de små killarna som sjöng var jätte bra och jag tycker att den lilla killen som ska sjunga solo i berwald är fett söt! :) hihi
men vi ägde juh ändå allt! de äldsta, de snyggaste, de bästa :) hahaha. och att Daniel styrde upp vårt lilla spex intåg, med att han saknade tomtemor eller nåt sånt, var jätte bra. det gjorde lixom att det var lite mer naturligt att vi kom inskuttande. vi var riktigt sygga allihoppa och jätte duktiga, om ni vill veta vad jag tycker alltså :) själv måste jag erkänna att jag sjöng väl lite falskt på vissa toner men så blir det lätt när man är förkyld :S men hoppas ingen märkte så jätte mkt ;)

men lucia konsert är ju inte det ända som har hänt idag. det var juh Idol final också!!! jag satte på den direkt närjag kom hem, fast då var det ett tag kvar tills röstnings delen av programmet. men när det väl kom, och Kelly Clarksson var med, ojsch snacka om att jag hade velat va där. och som brorsan sa "tror du att det är fullsatt?" "neh, Nacka Musikklasser hade juh Lucia konsert" ;) hahaha, men faktiskt :)
så, Amanda eller Maria? jag var lite kluven. jag har inte riktigt tyckt om Marie så jätte mycket, visst hon har en jätte fin röst men på nåt sett har endå Amanda varit lite bättre, men det är väl kanske för att hon liknar lite mig i stil....kanske. jag tyckte att Amanda skulle vinna, men endå inte. för oftast så lyckas Idolerna bättre om de inte vinner. Men den som egentligen var bäst i hela tävlingen var såklart Daniel!!! han ägde alla alltid, och jag blev så skita ledsen när han åkte ut! helt fel enligt mig!!!! men såklart var det riktigt kul med två tjejer i Finalen som omväxling, plus att det var två riktigt bra tjejer :)
men i röstningen var jag.....Neutral. jag röstade inte på någon, utan lät ödet bestämma. snällt va? haha
 <-- Globen, 12 000 åskådare
 <--Jiihde him self
 <-- Amanda
 <--Marie, Idol 2007

(mer pics på "mitt andra jag")

men nu ska jag försöka umgås lite med familjen och sen måste jag väl sova också, fast inte på ett tag ;)
o så ska vi typ städa på landet imorrn, fast jag skulle hellre vilja ligga hemma o bara slappa hela dan. men ödet är som ödet e , men vi får se om man kanske kan försöka smita undan ett tag iallafall :) o sen så e det juh Berwald på Söndag!! och inte att förglömma, Beatrices födelsedag!!!! hon har lovat att inte nämna det och hon har faktistk lyckats! men på söndag, Bea, så får du faktiskt tjata om att det är din födelsedag, om du vill, för det är juh inte varenda dag man fyller 15 år!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATTIS I FÖRSKOTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Grattis också till Lisas lillasyster Emelie som också fyller år på söndag :)

(förlåt för att jag skrev samma sak på båda bloggarna men jag orkade inte skriva om det ;) hihi

PUSSPUSSPUSSPUSS PÅ ER ALLA<333

tesstiss

HItta den på ebbas blogg

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
mmm

Vilka vitaminer tog du när du var liten?
oh, öh, sånna där goda droppar och andra saker :)

Vad åt du senast?
En mandarin

Har du fått någon komplimang i dag?
nopp

Har du varit med i en rättegång?
no, eller asså typ...

Är du polare med grannarna?

aa :)

Vilket språk pratar din mamma? 
hmm...Svenska, engelska, lite franska o bebisspråk haha ;P

Vilka länder har du bott i? 
Swedan

Senaste piercingen?
två till hål i öronen, men vill gärna ha fler i öronen, i ögonbrynet och kanske naveln :)

När åkte du bil i mer än femton minuter senast?

tror de va i söndas på väg från Liidingö

Gay?
Nepps

Har du något husdjur?
 
räknas brorsan?

Har du täckt någons hus med toapapper?
Höhö tror inte de
 
Har du varit på stranden? 
näää... döh! klart jag har, mitt andra hem ;)

Minns du din/dina musiklärares namn?

självissklartiss, Holken och Danne

Hur bra är din syn?
kommit fram till att den e ganska bra

Har du varit på ett party?
oh yes i have :)

Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? 
nja, kanske plast :) men hellre delfiner

Har du varit utomlands?
jappjappjaap

Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?

de tror ja nog

Var är dina syskon just nu? 
vid datan, min kanske...an håller på o hjälper mig med mitt virus :S älskar ma brotha, hihi

Vad var den senaste drömmen som du minns? 
oj, senaste....kmr inte ihåg ;P

Vem ringde dig senast?
min sjukgymnast

Vilken tid gick du upp i morse?

först 07:00 sen 11.00

Vad ska du göra i helgen?
LUCIA KONSERTER :)

Vad står det i det fjärde sms:et i din inkorg? 
vi får skjuts jag väntas i er korridor.

När var du riktigt sjuk senast?
riktigt sjuk....just nu e jag lite sjuk men riktigt sjuk för ett tag sen.

När såg du en kändis senast? Vem var det?
tittar på kändisar just nu på TV :)

Vad finns i din bakficka?
har ingen bakficka, pyjamas brallor ;)

Har du färgade linser?

noop, fast skulle vilja ha rosa!

Vad gjorde du klockan två i natt?
sov hoppas jag

Vad är det första du gör på morgonen?
stänger av min väckarklocka...

Vad ska du göra efter det här?
fixa till lite varmt vatten med honung och en huvudverkstablett

pusspuss

Söndag, Igen

tjenaremors

så nu vad de söndag, som de varit ett tag. vi va hos farmor o farfar o städa o plocka fram julsaker. jag sa ju att jag skulle låta städningen falla på tha parents men...jag va lite snäll o hjälpte till. carry, clean, smile and have fun!
de va riktigt nice faktiskt. ja o susanna skulle städa golvet i stora badrummet så vi satte oss på tvättmaskinen tog tag i moppen och satte igång...kompanjerade av min mobils vackra musik ;) hahaha! sen ställde jag mig upp, tog tag i moppen och körde ett litet solo medan Felix tittade skräckslaget på mig. " vaddå var de inte fint?" ....inget svar, bara en blick och sedan sprang han iväg...hmmm...borde kanske fundera på att inte köra solo igen för tydligen var jag inte så bra, i felix öron. eller så va det kanske fel låt? hmm...ska fundera på det.  men susanna sa iallafall att det var: "riiiktigt snyyygt!" hahah *not*

pusspuss


image33 + image34+ image35 = inte så bra kombination

söndag

så, nu är det lite jul fint här hemma. mamma o jag har fixat adventssljusstaken så den är beredd att tändas imorrn, o så satte vi upp de andra ljusstakarna i fönstrena o så hängde vi upp viktors och mina sjtärnor i våra fönster :) ååå, nu käns det som om det snart är jul, nästan, fast endå inte. tiden går så fort....
o nu är det faktiskt den andra december så... Glad Första Advent :)

sov så sött, när ni än går och lägger er ;)

pusspuss

lördag

hejhhejh

idag är det lördag!!! guud va skönt ;) haha! äntligen lite tid då man inte har en massa saker att göra, förutom vissa saker. jag o mamma drog till Sickla relativt tidigt vilket var lite jobbigt, men vill man hitta saker i god tid så vill man. vi skulle leta lite konsertisklädis till moi inför alla lucia konserter och vi hittade...lite mer ;). tillslut kom vi däifrån med ett par skor, en tröja, en klänning (julklapp) fem par trosor (julklapp) massa saker till viktor (julklappar)  plus en massa mer saker som jag nu önkskar mig:) men så blir det lätt. hihi
sen va det dags för GIG. det var lätt kaosit i början. stället där vi skulle träffa alla fanns tydligen inte längre och då blev allt lite rörigt. men tillslut kom alla fram. sen va det dags för uppsjugning och då fanns det tydligen bara två första sopraner, jag och lisa. men som tur var joinade några snälla andra sopraner oss så vi inte var helt ensamma. men allt blev ändå lite kaos och vi skrattade till lite när vi inte riktigt klarade vår stämma och då var alla direkt på oss. förlåt, men vi hade det inte så enkelt. vi gjorde så bra vi kunde och resultatet var ju ganska lyckat om man ska lyssna på alla som lyssnade på oss. men alla var lite stressade och vääldigt varma så man kan väll förlåta de.

men nu ska jag va med mamma och sätta upp adventsljusstakarna och imorrn är det första advent! :) hihi
så glad första advent i förskott ;)

skriver kanske nåt senare men än så länge: från mig till er alla....Pusspuss

 Nacka musikklasser i Berwaldhallen. Lite större format än vad det var idag. men snart är vi där igen, ska bli riktigt kul :)

RSS 2.0