vänta, ett litet roligt (iallafall för mig)

jag har kommit på att det är rätt så bra att lägga ett musikklipp i början på inläggen för då kan man lyssna på låten samtidigt som jag läser.

SMART VA? :)

jag tyckte iallafall att jag va lite smart där...

we are all innocent



hej igen.

long time no seen!
ska försöka smått komma tillbaka igen. har ett kraftigt bloggsug som måste fyllas. och när jag inte får träna måste man ju göra nåt annat, right? ;)

så...smått tillbaka.

jag börjar med den här låten, för jag tycker att den är speciell och bra. fast carolina i min klass gjorde den något bättre på konserten i höstas, det du David Cook :)


puss på er <3


ps. vill ni läsa vad jag har varit runt lite nu när jag varit så tyst så checka här "TRYCK HÄR!"

We always want to change


en fri bild, från en fri tid. VI SKA DIT IGEN! jag och mitt alterego alltså :)

hej!

förlåt för riktit dålig uppdatering igen. men det är så att jag har väldigt ont i min nacke och mina axlar och orkar inte göra mkt. delvis så blire inte så mkt att skriva om och delvis så orkar jag inte det heller. det låter riktigt lamt kanske, men det är så jag känner. kan jag inte röra nacken och armarna så blire lite jobbigt att skriva and that's it.
     men jag hoppas på att jag blir bättre snart så jag kan göra mer. så jag kan skriva om det jag gör och för att kunna skriva överhuvudtaget :)

så på återseende!
hare bäst tillsdess, och framåt :)
<3

GAAH!

hoppa in och rösta på Robert Pattinson för

Most Attractive Man

klicka på "most attractive man" :)
flera gånger om daan!!

<3

Golden Globe

till Heath Ledger! nu väntar bara oscars pris också <3

Every great wizard in history has started out as nothing more than what we are now: students.


den där frisyren som jag gjorde på mig själv i sommras var fin, fan att jag har klippt mig lite annorlunda nu bara :/

har jag gått och blivit totalt galen? har jag gått och blivit totalt shoppoholic?  
JAAA
dagens lediga dag är underbart skön, men även alledels för mkt tid för eget tänkande och kreativt görande. jag håller på o skapar massa nya idéer till outfitts och tillägg till min skumma stil, och därmed ruinerar jag mig själv. jag måste verkliugen lära mig att skapa allt utan massa pengatilllägg. shitt...vilken tur att jag fick pengar i julklapp då så jag inte blir helt bankruppt, ävenom jag kanske blir det ändå.
     jag är också på extremt fotohumör, men vet inte vad jag ska fota riktigt. bror e hemma också, och det är mys! han kunde tydligen inte sova på hela nattten så han fick stanna hemma och sova. tänk om jag också kunde få hare så ibland.
     själv dras jag med kraftiga spänningar i nacke och axlar och det ger mig migrän, vilket inte är det roligaste. mamma la på lite salva igår, och min högra axelmuskel är som en stor bulle, och mina nackmuskler e alldeles svulna. jippi...
     för er som inte vet det drog jag hela förra året med liknande. det började på hösten, men blev bättre framåt sommaren, efter en tids sjukgymnastik och pillerätning. har dock ingen lust att börja med allt sånt igen.

har också målat mina naglar finfint, alltid lika kul att utveckla de också :)
och nu sitter jag och tittar på HP 5.. började ju med HP 4 igår, mest för att titta på en av världens vackraste uppenbarelser (säger ionte vem, men ni kanske kan gissa?) och fortsatte sedan med femma idag. har komit på att det var längesen jag titta på harry potter filmerna, och är absolut redo för en HP afton, medley all of it :D
så om nån har lust, ge mig en signal!

nu ska jag klä på mig och gå ut på en promenad och sedan göra lite nackövningar. wish med good luck<3
 <3


i just got you back!



någon som vet varifrån texten kommer, en film, en speciell sådan...? :)

idag har jag haft problem att komma in på bloggen, och jag har inte fått några svar om hur jag kan skriva nåt roligt inlägg så jag tar bara och går och lägger mig.
annars har jag inte gjort mkt ida, har mest pluggat och tittat på harry potter 4 :D jag e  en sån konstig filur att jag pluggar bra med nåt i bakrunden, som en film eller musik eller hörband eller liknande. ingen förstår hur eller varför och mina föräldrar tycker att det är rent idiotiskt och att ingen kan plugga med det, men jag får bättre resultat och jobbar bättre så :)

men sov sött nu på er, och så kanske jag avslöjar mitt "kreativa lekande" som jag snackat lite om förut :)
pousss inside out Frida

den påminner mig alltid om dig.


du är värd allt! oscar, golden globe, you name it! allt!

den här sången påminner mig alltid om dig.
Shelter For My Soul- Bernard Fanning- Ned Kelly Soundtrack




At the end of my days when I'm called to go,
Into the open arms of the Holy Ghost,
To have lived such a life as I have known,
Fortune follows me, but I'm brave no more.

For my great mistakes I will surely pay,
I'm running low and the devil is on my trail,
When fate delivers me all I'll ask it for,
Is a place to rest and shelter for my soul.

Oh if I could spend my days,
Free from the prison of your gates,
Then I could die a happy man.

Oh if I could spend my days,
Free from the shadow of my name,
Then I could die happy man.

When I am released from this mortal load,
I'll take my leave but I don't wanna go.
When fate delivers me all I'll ask it for,
A place to rest and shelter for my soul.

R.I.P <3

en stunds tystnad





1. mina änglar <3
2. ser inte hans huve lite litet ut på den här bilden? :0
3. den populära scenen...haha pf, förlåt..
4. Bond, James Bond...and his fancy car!


får en ofta att tänka till, och kan vara ganska skönt. igår var jag med änglarna efter skolan. de kom och "hämtade" mig och det va lite kul att de fick se min skola. även om de inte vågade sig in så långt ;)
     vi gav oss iväg till ett café i gamla stan där vi tog en god stund på att bara ta det lugnt och snacka. vi träffas inte alls lika mkt som förut (varje dag i skolan) så man har lite att fylla tomrummen med lixom.
    
sen bestämde vi oss för att dra hem till emma, men först en tur till konsum i slussen och köpa mat och frukt. jag är ju den enda av oss som fortfarande e kool nog att äta godis så..jag fick nöja mig med frukt. haha, fast jag hade lite godis med mig iallafall;) plus att jag fick emma me mig på en shreppes (eller hur det nu stavas) så jag blev lite nöjd.
     vi drog iallafall viadre till emma för en lugn hemmakväll. även om den inte blir så lugn när vi fyra galningar sätts tillsammans! vi spelade musik på högsta volym, filma härliga moves och prata om sånt som bara vi förstår! det är alltid lika härligt att träffa en underbara flickor, glöm aldrig det! vi lagade till köttfärssås oh spagghetti och den blev ordentligt lyckad! även om spisen tog sin lilla tid. sen titta vi på film. jag övertygade alla om att casino royal fick stå på schemat :) helt missnöjda tror jag inte att de blev. jag känner mig alltid lika hemsk när bond sitter där i slutet av filmen och får en stor knut uppkörd i ----- men jag kan inte hjälpa det! och man måste alltid slänga in kommentaren "där försvann de framtida bond juniorerna!" hahahahah

men sen drog jag hem, skulle ju upp till öppethus idag..
var det någon som var där? isåfall, vad tyckte ni? :)

men nu ska jag vila huvet lite, har en migrän som inte släpper.
puss<3

LYSTRING!


klicka på bilden för att komma till hemsidan där mer info finns och även vägbeskrivningar.
kommentera gärna om ni har några frågor :)


PÅ LÖRDAG ÄR DET ÖPPETHUS PÅ STEG (STOCKHOLMS ESTETISKA GYMNASIUM) MELLAN 12-16
DÄR KAN MAN BL.A. SE UPPTRÄDANDEN OCH SE HUR OLIKA MUSIK, TEATER OCH DANSLEKTIONER SER UT PÅ SKOLAN. INFORMATION OCH ELEVER OCH LÄRARE KOMMER FINNAS DÄR SOM MAN GÄRNA FÅR KLÄMMA PÅ ALL INFORMATION!

JAG TYCKER NI SKA KIKA IN DÄR :D

PUSSS<3

klicka på bilden för att komma till hemsidan där mer info finns och även vägbeskrivningar.
kommentera gärna om ni har några frågor :)

nu ere snart natt, och då drömmer man...


om du skulle lysa och blixtra och så, vilken färg skulle du skina i då?

första dan i skolan efter lovet. va inte så helviskt. helt okej. mysigast att träffa klassen! mindre mysigt med den nya engelska lärarinna....hon blir väl säkert okej, men schysst att börja med ett prov/förhör/kalla-det-vad-du-vill... inte alltid en jätte kul start. plus att vi tydligen fått en idrotts läxa innan jul som jag aldrig fick och aa, nu måste jag stressa mig igenom den.
kallt uppvackanden kan man väl säga. men jag överlever tror jag...

nu ska jag mysa lite med mor o kolla på tv. okej, jag kollar, hon jobbar. sen ska jag försöka att inte somna allt för sent ikväll heller. lyckades helt ok igår...dock lite svårt att somna.

men men.

jag känner att jag måste komma på nåt kul o skriva om nu. har ni några förslag så ere bara o spotta ut :)

pusss<3

ska jag börja som så många andra?



1. bild från åre resan feb 08
2. är det sådär jag ser ut när jag drömmer? ;)

har ni sett hur många bloggare/bloggerskor som allt mer börja sina inlägg med dagens datum, alltid i exakt samma ordning. okej, ingen skumt egentligen, men aa, ville bara säga tt jag tycker att det ör lite kompsikt. helt pplötsligt börjar allalixom ;)

dagens:
090106


morgon:
090107 då börjar skolan för mig igen. vet inteom jag verkligen vill det. på ett sätt vil jag det, för det är så mysigt att träffa klassen igen. vi har kommit varandra riktigt nära efter bara ett halvår tillsammans. det är ganska härligt faktiskt.
men sen allt annat, plugg, stress, förhör prov och allt annat som stör ens vardagliga känslor är inge vidare. jag orkar egentligen inte med det. och så sitter man vid middagsbordet och lyssnar på bror som sitte och klagar på att han börjar skolan och att det är hela fem månader kvar på hans skola, på hans "riktiga" plugg. okej, många pluggar sen också, men det är frivilligt så vi kallar inte det för riktigt plugg ;)
sen så sitter jag och bara jaha? inte äns ett halvår och han klagar? jag är minst lika skoltrött och jag har fan två och ett halvt år kvar! men kan man säga att jag har det bästa kvar då?

annars så hade jag gärna haft lov ett tag till. jag är inte klar med mina kreativa konster och mitt dagdrömmande. det kommer bli jobbigt att förklara för lärarna vad jag tänker på när jag sitter och stirrar ut genom fönstret på engelskan och drömemr mig bort...till det som jag så gärna skulle vilja uppleva.

men ni får ha en underbar kväll, och jag ska försöka att inte bli för sen ikväll. somna runt halv fyra igår/idag, och va ingen vidare bra start på o vända tillbaka dygnet.
så sov lugfnt, och för er somhar lov ytterligare en tid till, LYCKOSTAR!!! dröm lite åt mig, plz?

puss<3

lite mer händer

designen utvecklas lite hela tiden känner jag. ser man min profilbild nu också? :)

pusss<3

okej

så ser den ut iallafall:)

nu e den nya designen uppe (iallafall en del av den, får se om jag ska fixa mer.) vad tycks? :)

säg till om ni typ inte kan se headern eller så, visst? .:)

pusss<3

nyårs pingla




så vad jag har på mig är från topp till tå.
lösögonfransar, Makeupstore
strassstenar, makeupstore
osså ögonskugga osv
guldjacka, gina tricot
svart linne, fick för två jular sen från gina tricot
rosa midjokjol, julklapp från engelsksläkten, inköpt på secondhand
svart spetstights, topshop
ljusa spetsstrumpor, höga, från faster när hon va i england för nåt år sen
till det mina nya rosa skor med klack som jag tyvärr glömde på korten


för första gången (tror jag) ska jag visa en liten dagens stil eller vad man ska kalla det. eller nyårsstilen snarare.
jag tyckte jag va ganska frän, men ni får dömma själva :)

pusss<3

okej boys and girls, what's up?


lär mig plz??+ :)

idag har jag bara varit hemma, slappat och tagigt det lugnt. ovanligt för ett lov va? ;)
jag vaknade dock med huvuvärk och har frusit hela natten så jag tyckte att allt bara fick vara så. har börjat grejja lite med saker som ska till mitt nya rum, ska få större med egen ingång från trädgården (jippii) och så har jag läst new moon (sååklart!) varit lite kreativ med photoshop och ritat för hand. resultat får ni förhoppningsvis se senare :) föresten, ere nån som kan illustrator hyffsat bra? vill gärna lära mig det, men fattar nada :S så ifall, lär mig gärna :)

jag har gjort min berömda smoothie igen, fast idag med banan, hallon och kakao. glass och alldelled för lite vaniljyoughourt för den va precis slut :( så ganska tjock, men hyffsat goo :)

imorrn får vi se vad jag ska hitta på, har lite saker jag behöver skaffa mig innan skolstarten.

så, sov så sött underbarn så hörs vi
pusss<3

This is The Life

angående designen så har det blivit fel när jag höll på och trixade lite och den är under aggresiv konstruktion! :)

Gott Nytt 2009!


hejsvejs!

nu är allt nytt år och sånt, och jag har slängt upp en 2008 lista här, om ni vill kolla :)

förlåt för dålig uppdatering, men jag har verkligen inte känt för det. har haft tid, men har mest slappat, varit med familj och släkt med traditioner och hardärför inte blvit nåt. men nu ska jag verkligen bättra till mig, så ska jag skriva mer. nu när det är 2009 och allt.

jag känner på mig att det här kommer bli ett toppen år och jag ska verkligen kämpa öfr det!

så vi kör hårt igång, med 2009

pusss<3

RSS 2.0