så konstigt

konstigt....att folk bara kan försvinna ur ens liv helt plötsligt. visst, kanske inte på studds, lixom poff, men fejda iväg och tillslut vara helt borta.
det känns så sjukt att du inte finns där längre. asså du finns men jag har ingen aning om vart..
har ingen aning om hur du mår, var du är, hur du ser ut, ingenting, nada poff!
så sjukt....helt borta. och vi som ändå var ganska tajta ett tag. jag som hjälpte dig och alltid fanns där hos dig när du behövde. alla roliga stunder vi haft och alla sorgliga stunder. jag stöttade dig, hjälpte dig, stoppade dig. men nu är du borta. helt borta.
gjorde jag nåt eller blev det bara så? jag försökte hålla dig kvar men du stretade emot, elle märkte inget?
kom bara tillbaka, var som du var.
säg mig var du e, hur du mår, vad du gör och hur du känner för allt. vill veta!
tänker du på mig eller har du glömt mig totalt? finns jag inte längre för dig? betydde jag inget för dig varje gång jag stod upp för dig, hjälpte dig och fanns alltid där när ingen mer orkade? varför kom du till mig och helt plötsligt försvann utan att säga något? utan att ge mig ett tecken på att allt höll på att förändras och försvinna? visste du vad som skulle hända, lät du det bara hända utan att bry dig eller tänker du och saknar mig ibland?
eller är jag helt borta för dig?

saknar dig så sjukt mycket <3

pusspuss

image58

R.I.P Heath Ledger

R.I.P Heath Ledger, en stor och älskad skådespelare! han var inte bara otroligt snygg utan även en riktit duktig skådis!!!
kanske verkar lite töntigt att jag är väldigt lessen för hans död men jag är verkligen det. den senaste tiden har jag varit mycket för heath ledger! det käns väldigt konstigt att när man ser på alla bra filmer han varit med i och tänka att man kanske ska åka till hollywood för att se en liten bit av honom irl, men nu går dt inte längre. det mesta man kan se av honom är på filmduken, foton och i sina egna minnen.

jag sörjer djupt med hans familj och alla vänner, kanske låter töntigt men det skiter jag fullständigt i!!!

Heath Ledger <3


image51 image56image52    image53 image54 image55
image57 Stor Saknad <3
pusspuss

the song of the day

bara för att den är så jävla bra och fin <3

  • Kevin Michael/Wyclef Jean - It Don't Make Any Different to me



  • och

    Kevin Michael - It Don't Make Any Difference To Me(Acoustic) 



    lyssna och njut, dt gör jag ;>

    pusspuss

    skulle vilja

    okej, nu kmr ett inlägg som kommer låta helt weardo men det är ju skrivet av ett så inte så konstigt ;)
    jo, jag skulle vilja vara känd...alltså typ en "stjärna". haha jag vet!
    de e många som vill dt jag vet, men tänk de som är dt lixom. okej deras liv är nog inte så enkelt och härligt och underbart som det läggs fram i tidningar och sånt men jag skulle ändå få göra nåt häftigt!. typ va med i en film, eller vara modell eller designer eller artist eller nåt sånt därnt annat nicigt.
    fast vi får se vad ödet har bestämt åt mig.
    vi får se.
    vi får se.
    vi får se.

    image50image50
    :>

    Rubrik

    urinvägsinfektion


    jeppey

    jeppey!!! nu är dt bestämt! lördagen den 19/1-2008 kl. 09:00 (men vattaheck) så ska jag äntligen få sätta in mina extensions!!!! :) jag ska kanske klippa lite mer också för att få till den där frisyren jag vill ha egentligen, men dt får vi se :)
    gud vad glad jag e! visst, kanske inte så kul att gå upp så tidigt på en lördag men det kan jag stå ut med!
    LYCKLIG!!!! haha

    sov så sött
    imorrn ska jag o Bea fixa music to our gympalesson och sen ska jag till min farmor and farfar to have some julgranisplundris!!!
    ha en bra dag

    pusspuss
    på bilden: inte mitt hår, men typ sånt fast jag ska ha keratin vax och inte clips :)
    <3  <3

    fyfan

    jag vet jag vet, inte nödigt att elta det i all oändlighet, men vafan! det är så jävla fittigt orättvist!!! typ 15 pers som inte får joina och så får man stå ut hela dagarna med att höra "we are the champions" och alla roliga saker de ska få göra hela måndagen medan vi går i jävla fitt skolan!
    jag är absolut inte sur på er som fått joina utan på de som sa att dt bara fick vara 30 pers. och lite på johan och daniel för jag tycker att de kunde ordnat så att vi iallafall kunde fått lite av det roliga! typ joina middagen och kanske få titta lite när de repar i globen?! iallafall middagen! men nej. inte det. nej.
    fyfan säger jag!
    vad ska vi göra då? sitta i en skräpig skolbänk hela dagen och tänka p åvåra kompisar som får irra runt i globen och kanske vara med en massa coola människor! vi ska ju inte ens ha några riktiga lektioner eftersom mer än hälften av klassen är borta! men vaddå, kan inte vi få bara göra nåt kul vi också då eller? eller kanske vara lediga, sluta tidigare? visst vi får mer sovmorgon och dt är jätteschysst och allt, men...nånting kul tillsammans? det är ju sista terminen ever och lite kul ska man väl få ha på skolans bekostnad? eller? men nej. inte det. nej.
    men det är väl så. och som min pappa säger "är allt i livet rättvist?"
    nej, det är väl inte det... :(

    men tro inte att jag är en sån som typ drar och tänker på allt sånt här i all evighet! visst kommer jag vara sur, besviken och kanske lite lessen för dt här ett tag, men det kommer försvinna med tiden.

    och som jag sa, jag är absolut inte sur på någon som fått turen att bli vald att sjung i globen på idrottsgalan!

    pusspuss

    onsdag

    hej hallåå

    idag var det skola...andra dagen på sista terminen och jag är redan heelt sluut!!!!!!!!!! jag pallar verkligen inte streta runt i eklidens lokaler hur läne som helst! visst, sista terminen och jag kmr sakna allt och alla som fan när vi väl slutar, men nu orkar jag bara int! att ha loov va så otroligt sköönt!!! lite till, snälla, bara liite!!!
    men nej.
    fast idag var endå ganska nice. vi hade franska på morgonen och tittade bara klart på Edith Piaf filmen så dt var ganska skönt. sen var det svenska och först när vi skulle skriva i tankeboken så satte Malin på Born to Be wild på stereon på massa höög volym!!! haha dt var bara så skönt ;) hihi
    sen va dt gympa och vi tillbringade lektionen på gymmet! var skit kul, fast jag skulle behövt värma upp liite mer innan. fast dt hinner jag göra ikväll, har fotboll.
    hela den här dagen är vääldigt full faktiskt. så dt var ganska skönt att få sluta tidigare. så man kan pusta ut lite innan man ger sig ut i vimmlet igen.

    hare bra
    pusspuss

    bakom

    bakom fasaden gömmer sig ett mörker

    RSS 2.0