Fredag

hejh

min dag kan ni läsa om i mitt andra jag, men jag kan säga att jag haft riktit nice :) särskilt att ja träffa människor jag älskar och att en av dem följde med mig hem! emma<3 de va fett nice, även om de e inte va så länge och att du kände dig lite sjuk :( men nästa gång ;) hihi

iallafall, jag måste bara få visa de här klippet som min bror kom inspringande i mitt rum för att visa mig.
asså de menar allvar i klippet, helt sjukt, men as flumm ;)



men nu ska jag göra en massa saker, så sov så sött (om vi inte hörs innan) och hare bra :)
pusspuss

onsdag

hejhhejhhej :)

har haft en riktigt nice dag. hade SV. redovisning som kanske inte gick bäst för mig, men jag försökte iallfall. sen va de NO prov som jag tyckte gick riktigt nice.... faktiskt. kanske lite fel men de får vi kolla sen när vi får tillbaka dem :)
fick även veta att allas kära malin ska börja jobba heltid nästa termin så vi kanske kan fixa en dag då vi slutar 2!!!! fatta va skönt. visst, en sovmorgon går bort, väldigt trisst och jobbigt för en sån morgonseg människa som jag, men att sluuta 2 är typ himmelriket så jag tror att jag kanske kan klara mig. frå fundera lite på det.
sen va de ledarutbildning, som jag för övrigt var väldigt stolt över mig själv att gå på. har varit lite slarvig att komma men nu ska de bli ändringar för de e verkligen kul där!
under "lektionen" flumma vi mest och sen va de klättring, som jag ej var med på, men jag kuta runt och hade riktigt kul med Lisa, Alicia, Jessica, Mirre och en skönd dude som heter Sebastian (tror jag)
fick också veta att Mirre ska dra till Halmstad (tror jag) för att gå intensiv körkortskurs i två veckor och jag kommer inte se henne förrns i vår igen :( saknad!! vi fråga varför hon drar så långt bort för att ta körkort o då sa hon: "att på en intensivkurs så får de kortet direkt sen" och hon var atagligen angelägen om att få kortet så vi godtog hennes ursäkt :)
kommer lite pics, men hinner inte lägga upp dem idag tyvärr, för jag ska duscha o rinag lite samtal o så sova innan det är för sent. men men...dom försvinner juh inte ;)

så, ha de så bra mina älsklingar
puusspuuuss

varför kan jag inte?

varför kan jag inte bara få klara av det? jag vill ju så gärna, men direkt när jag tänker på det känns det bara som om jag ska spy. jag vill så gärna kunna! att stå där, sjunga, spela eller vad jag nu vill göra, och bara kunna klara av det, utan att behöva darra som en värsta 1000 åring, eller må illa så att jag nästan spyr. vad kan jag göra för att klara av det? allt skulle bli så mkt lättare inom de områdena om jag bara känner att jag klarar av det, för jag vill så gärna. jag kan fan inte ens göra det inför familjen utan att darra som en dåre!
vill kunna stå där som alla andra. man märker inte om de e nervösa. de säger det, men inget syns juh! ni klara det så himla bra, ni e ehelt enkelt bäst och alla älskar det. men jag kan inte...
hemma kan jag. där kan jag springa runt och känna mig fri och tänka "yes! jag klarar det, det här är det jag ska göra!" men sen när jag väl står där, där framme med allas blickar på en, då försvinner känslan och en ny sätter sig överallt i hela kroppen! jag vill så gärna!

Snälla någon, Hjälp mig!!


varför kan jag inte?        :'(


Lördag

hejh

igår åkte ja hem till mina små kussar o sov där. tyckte lite synd om carrolinen som duscha o sminka sig o allt sånt för att hon skulle träffa en kompis (fast hon va trött) o så när de skulle träffas så ringde kompisen o sa att hon inte orka. då blev carrolinen lite lessen i ögat, men då kunde hon va med oss istället :)
vi titta på 3 filmen av fem som vi alltid tittar på innan 4H, haha de e vääldigt lika varandra. ganska dåligt gjorda, och ganska sumpiga men sååå skööna :) haha
på 4H va de ganska lugnt faktiskt, fast ingen skymt av lilla åke :( saknar honom!!! :'(
men nu e jag hemma igen o ska snart sova för jag sov typ 5,5 h i natt o e baajsa trött efter en hel dags hårt slit. fast inte sova riiktigt än, de e ju faaktiskt helg :)

pusspuss

Torsdag

Den här flickan måste bara få säga en sak:
JAG ÄLSKAR ER NI KOMMER ALLTID FINNAS I MITT HJÄRTA <333

               

onsdag

hejh

idag va dan skit. okej, allt va inte skit, de fanns stunder då jag var glad men den dåliga känslan låg endå där...
jag vakna med skit ont i huvet och försvann inte under hela dan fast jag tog två alvedon på morgonen, en efter gympan och en när jag kom hem :( sen så vakna jag typ på fel sida också...
o när vi skulle ha sv. redovisning kände jag mig jätte duktig att jag kommit ihåg o ta med mig filmen. o så när vi skulle sätta på den så vi kunde ha redovisningen så låg inte skivan där i!!! fan, så jävla typiskt mig!
så nu sitter jag här. deprimerad, trött och med dunkande huvudvärk i mitt stora duntäcke med mina nya skolbyxor. hoppas dan imorrn blir bättre.

pusspuss

måndag

hejh

sitter o tittar på svenska filmen för att skriva lite om "the point of no return". ganska nice, inte så jobbigt...typ den endå läxa som inte e jobbig ;)
fick gå tidigare från skolan för käära Rose-Marie (Tros-Marie) va typ borta :) ganska skönt. åkte hem, åt en massa granatäpple (mitt knark just nu ;) ) och slappa lite innan ja börja med läxoorna....
de e typ de man gör just nu...läxor, läxor och så lite mer läxor :S inte så kul.

och snart är dt jul :)

puwspuss

söndag

jag vet inte var jag har dig längre...du förklarade så bra förra veckan och jag förstod men nu tjatar du bara om att jag ska hjälpa dig?! jag vill men fattar inte hur, och nu säger du att du inte...varför kan du inte bara snacka klarspråk så man fattar?!
jag vill bara veta vad du håller på med egentligen! om jag kan lita på att allt du säger är sant eller om du bara driver med mig? kan du inte nånsin förklara vad som händer i ditt liv så jag kan fatta?
men du måste också fatt att jag inte kan göra det du vill alltid. jag kan inte komma springande till dig! jag vill och försöker men det går inte alltid. det måste du inse...

vem är du egentligen?

lördag

hejhe

mm, lörda! fan va skönt! bad mamma väcka mig vid 10 men sov till halv 12.
mitt ena hål i höger öra har börjat vara igen och svullnat upp :S inte kul! mamma tror de beror på att ja e förkyld...hoppas de e bara de för jag vill verkligen ha kvar hålen.
lyssnat hela dan på dreamgirls soundtracket och soundtracket från hairspray :) fan va bra de e asså :) hihi sitter o försöker sjunga med men såklart låter de absolut inte likadant som när de sjunger... :( menmen
hade fotboll också. vi sprang mycke o jag blev väldigt glad när jag märkte att de inte gjorde så jätte ont i ryggen efter ett tag, fast det ligger där nästan hela tiden... gjorde ganska ont när jag råka skjuta, var inte bra :(

(borde jag ringa...??) vet inte om jag orkar men egentligen borde jag... jaja ska tänka på saken...

men nu ska jag vidare pusspuss
 

jaaa

ja o emmsi va på hairspray!!! fan va bra den va!! vill kunna sjunga så där j*vla bra :)

ja o emmsa va på hairspray!!! fan va bra den va!! vill kunna sjunga så där j*vla bra som vissa av dom kan!!  :)
pusspuss

weirdo

kände för att trycka in ett test såhär i början för att visa hur weird jag e för alla som inte visste de. dömm själva.

Hur konstig är du?

[x] Du har slickat på golvet/gatan.
[x] Du har lyssnat på en Disney låt på mer än tre olika språk.
[x] Du har fått någons tel nr på internet av någon du aldrig träffat.
[/] Du gråter till Westlife.
[x] Du har kollat på samma film tre gånger i rad.
[/] Du tycker att Ronny och Ragge är roliga.
[x] Du har använt tuggummi som Häftmassa
[/] Du misstolkar meningen: 'jag kommer snart'
[/] Du njuter av att äta nattvardsbrödet.
[ ] Du har sminkat ett djur.
[x] Du har chattat på msn med någon som suttit bredvid dig.
[ ] Ett mål i ditt liv är att äta kombinationen; glass och kyckling.
[ ] Du har drömt sexdrömmar om din lärare.
[x] Du tycker om att pussa folk av samma kön
[ ] Du tycker paint är bättre än photoshop.
[/] Ett vardagligt uttryck är lol och OMG.
[x] Du tycker det är roligt att motionera.
[x] Du gör detta 'test'
[x] Du har trott att Hogwarts finns på riktigt.
[x] Du har medverkat i en skolpjäs.
[x] Du tycker att Stockholmska är fint.
[/](hade) Du äger/har ägt ett konto på Lunarstorm.
[x] Du har kramat en stolpe.
[x] Du har tyckt synd om ett föremål.
[x] Du har vinkat till någon som egentligen vinkade till nån annan
[ ] Du tycker om att lukta på saker som luktar illa
[x] Du stör dig på saker hos andra, som du själv gör.
[/] Du har glömt ditt paraply någonstans trots att det regnade.
[ ] Du har chattat på msn med en lärare du har/hade.
[x] Du har gått i trapporna för att du inte orkade vänta på hissen.
[ ] Du gillar när folk ger dig konstiga blickar.
[x] Du gråter till barnfilmer.
[ vem? ] Du tänder på yaoi.

TOTALT: 21,5

5 Inte konstig alls
6-11 Wannabe
12-17 Du är konstig
--->18-23 Du har problem<---
24-29 OMG
30+ Du är gay

första skrivningen

Heej :)
välkomna till min blogg. jag är väldigt stolt över mig själv att jag startat en blogg, men jag har aldrig varit duktig på att ladda upp varje dag så vi får väl se hur dt går ;) haha
men men...
så, miihhh!!!! välkomna :)

puss


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0