O N S D A G

kändes som min riktigt första sommarlovs dag. vaknade när jag ville, gick o la mig när jag ville, gjorde vad jag ville på dan. ja, sånt som är typiskt sommarlovigt :)
jag tillbringade iallafall min dag i stan med mother där olika (nödvändiga och onödiga) saker inhandaldes. vi tog även fästingsprutor med broder vilket resulterade i armsmärtor och ett uppökat skydd mot TBC :)

men jag har iallalfall tänkt visa vad jag köpte, vi köpte även lite presenter till min kussenusse men de kommer jag inte visa.



kanske inte så jätte bra bild men jag ska försöka förkalra vad det är :)

1. hårband med guldkedja, Glitter
2. hårband med silverkedja, Glitter (har letat ganska länge efter de två så jag blev vääldigt glad :)
3. The Sims 2 kök och badrum, prylpaket, Åhléns
4. blommigbikiniöverdel, GinaTRicot
5. leopardfärgad bikiniöverdel, GinaTricot
6. Prickigt Linne, BikBok (min födelsedagspresent fårn faster, skulle köpt den på GinaTricot men jag hitta den här istället och ska nu "låtsas" att den är fårn Gina ;P hahah
7. bordsduksfägad bikini, Åhléns
8. vita örhängen med guldspräck, H&M
8. svarta örhängen med silverspräck, H&M
9. hårklämmor i form av blommor, H&M

så...ganska mkt, men det kostade inte så mkt, vilket gjorde mig GLAD :) hahah
nu ska jag fortästta städa rummet och sedan packa för att åka till landet

pusspuss<3

Frida säger Mjau

och meddelar att hon är glad :)

<3333333

smile, and you will make people happy :)
överdrivet redigerad bild på...mig :)

pusspuss<3

okej....

nu ere så att jag kan se min header på min och alla datorer i mitt hushåll....ere fortfarande ingen av er som kan se den? :(
vore ju tråkigt om de bara e jag som kan se den lixom....

pusspuss<3

kämpat, har jag äntligen lyckats?

kan ni se min nya header? måste få veta :)

puss<33

present

igar kom min mamma hem med en present fran min gudmor!

Heiress By Paris Hilton
Mirror, Mirror on the wall,
whos the Heiress
of them all


hihihih
pusspuss<3


Are You Gonna Be In My Dreams....

titel..Abbey Road Medley, precis innan Love You delen.

nu sitter jag här. gråter. ja, gråter. lyssnar på Abbey Road Medley med klarren, tänker på Daniel o Johan, och att vi aldrig mer kommer få ett arr av de två. aldrig mer kunna säga att vi har de bästa musiklärarna, för vi går inte längre där.
och kommer jag verkligen komma in där jag vill? jag är inte så säker på det längre. om jag inte får gå på ett musikgymnasium, eller iallafall hållapå med musik på ganska stor del av mitt liv, då kommer jag avlida. det är sant, jag kommer det! och jag vill inte det...
jag är trött och har massa utslag. inget känns bra och jag vill bara...inte dö, men få sjunka ner lite granna och inte behöva tänka på nåt mer. o egentligen behöver jag ju inte det heller. det är jusommar lov och sånt. men jag har inte sommarlov än, och jag vet inte om jag riktigt kommer fatta det förrns i augusti då det är too late. typiskt mig bara.

nu ska jag nog lägga mig i min säng en stund, tänka o försöka klara ut lite saker. ha nacka musikklassers bästa klass sjungande i öronen och bara slappna av...

ses imorrn förhopningsvis.
pusspuss, massa kärlek till er <33

på inspelningsdagen
<3



Rättvik

hemkommen från rättvik.
en resa att minnas :) vi åkte sommarrodelbana, skiit kul! fast i början våga vi inte åka så fort, men sen gick det undan! några åkte ur och gjorde sig ganska rejält illa! :/ inte kul!
sen va vi på Dalhalla, en stor scen i ett kalkstensbrott med vatten runt. vi titta på Rythm Of Dance, alltså RiverDance med en Irländsk grupp. även lite sång hördes och jag hitta såklart en lite snygging bland dansarna ;) men det blev liitre för tråkigt att sitta där, visst det va jätte coolt och snyggisen va ju med ofta, men efter pausen blev det liite långtråkigt. de va lixom ganska likt hela tiden....
sen vare iallafall kväll.
nästa da vare dags för hemlig aktivitet. det visade sig vara att vi skulle va i en gammal by eller likannde för att prova på olika dalarna saker :) det va jätte kul! vi täljde dalahästar (utan större framgång och med många nya skärsår) o baka bröd och försöökte höra vad tomten i smedjan sa när vi skulle banka till några krokar. o så söta Polly, hunden, som sprang omkring och som gärna la sig ner för att bli klappad. vi fick åka i en gammal bil och skriva tipspromenad. o måla dalahästarna såklart :)
sen kom en till hemligaktivitet, nämligen spa. jag som hade min "lingonvecka" va väl inte så jätte road, men det gick ganska bra ändå. tyvärr vare ganska litet, en bassäng och en lite bubbelpool o vi va ju ganska många...men man kunde ligga o sola eller hoppa studsmatta också så det blev ganska najs. sen så när vi skulle gå htta typ petter o verner en till bubbelpool utomhus som alla hade missat, vilket va lite synd.
matdags och stugorna stod för matlagningen. juste glömde ju säga, vi bodde i små stugor o lagade frulle o sånt själva, jäätte mysiggt:)
men vi åt iallafall, tortelini för de som ville ha o jag o emma fixade en varsin entrecot med potatis o sås, tyvärr brände jag köttet lite o potatisen förvandlade sig till en potatismos, men gott vare iallafall :)
på måndagen vare GOCART för hela slanten. vi åkte på norra europas största gocart bana och körde bilar värda 70.000kr!! snacka om liite press. vi delades upp i olika grupper o körde olika lopp mot varnadra, o sen vare finaler beroende på sina tider. om man i andra övningshitet hade fastnat med sin bil i ett dike o satt fast där hela de 8 varv vi hade på oss kom man inte så högt upp på listan. o den som satt fast va såklart jag....men de va kul o köra ändå :)
sen åt vi midda på en fin restaurang. vi åt....först en välkommst drink o lite mingel o fotografier, sen helstekt fläskfilé med västerbotten potatis (trpr jag) o rödvinssås o svamp o lök. till efterrätt åt vi en hallon glass, sorbet lite trådig god sak med vit chokladmousse o bäär!!! så sjuukt gott!!!<3
städning av stugorna o en sen natt :) o såklart ett nattdopp i siljan. jag bada inte men doppa fötterna o vara fotograf o modell fick bli mitt jobb :)
på tisdan vare hemfärd....inte kul :( det va så underbart där uppe! ett härligt avslut på de underbara åren i nacka musikklasser vi haft, för jag....nu ere slut.

på kvällen väntade oss balen läs mer här
bilder kan ses på ansiktsboken o så heter jag Frida Flodin :)

nu ska jag njuta lite av mitt sommarlov. först dan...känns inte som sommarlov....
pusspuss<3

RSS 2.0