Idol 2008


du e grymt mkt skönare och bättre än jesper och robin b!!

asså att Rasmus fick lämna Idol måste vara ett skämt!! han e så grymt mkt bättre än den där jesper eller typ robin b!!!!!! hur fan gick det till?!

fan nu blir man ju arg ju!

Go Rasmus säger jag bara!
 :)

tävling


så kul!!! :)

heey fowks!

jag e med i en tävling på Lindas koola blogg!
där kan man vinna hårförlägning!!! fatta vad kul! jag älskar att hålla på med hår och extension och färger och allt sånt! hoppas verkligen att jag vinner, som typ alla andra ocks gör såklart ;)

joina ni också!

pusspuss

Idol 2008


och vet ni vad? hone född 19 maj, och jag 20 hahahahahaha ^^

Linda va helt klart bäst idag! älskar hennes röst, och hennes utseende. hon ser så jävla kool ut bara!!

go linda, jag hejar på dig :D

pusspuss

just idag, just nu, just för tillfället.


dizzy.

egentligen har jag ingen lust å äta. inte idag, särskilt inte fiskpinnar. jag har inte varit hungrig idag. har ätit två mackor till frukost hos bea, sen en chailatte när jag fika med jessica. men jag e ändå inget hungrig. vet inte varför. doften som sipprar in genom min stängda dörr doftar av fiskpinnar som i vanliga fall skulle gjort mig glad för jag gillar verkligen fiskpinnar. men idag vill jag inget ha. jag vill få krypa ner i soffan med mitt täcke o en bra film. men jag vill inte äta.

pappa kommer komentera. påpeka "nu äter du lite igen". jag orkar inte ta det igen. inte idag.

vet egentligen inte varför jag plötsligt blev så depp. prata med mamma i telefon å blev då glad, men sen e det bara borta.

nu kom min bror in o börja tjafsa. jag ville bara slå honom. och gjorde så det.

men tro nu inte att jag e värsta depp, emo snubba som har agretionsproblem o allt åsnt. jag e inte sån. men idag e jag det...

Blidö


puss på er
fler bilder finns på min facebook, vågar inte riktigt lägga upp fler eftersom jag inte vet vad folket på bilderna tycker om det :) (Frida Flodin)

förlåt, nu blir jag lite tråkig o skriver exakt likadant igen, men aa, ni får leva meddet för jag e lat. men om ni har läst det på mitt andra jag behöver ni inte läsa det här också ;)

ja, tillbax från lägret på blidö.

uppgången var jobbigast. gå upp kl. 5 på morgonen och inte somnat förrns typ tovl va ganska kämpigt. när det sen visade sig att alla inte kunde sitta på bussen (som vi skulle åka med i ca en och en halv timme) sjönk humöret snabbt. jag ville bara få stoppa in lurarna i öronen, sätta på lite ny musik, luta huvet mot kudden och sova. men nej. inte det.
    men dety gick ganska bra ändå, fick dela säte med maya en bit o sen satt jag på golvet som va helt okej ändå.

väl framme skulle vi gå en kilometer vilket va okej, men jag gik tyvärr o snacka hela vägen med en viss person jag inte vill prata så mkt med för vi har...ja lite besvär som vi döljer. men iallafall, vi kom fram o jag drog mig lite smidigt undad personen. det fanns två hus som man kunde sova i, ett där det skulle vara släkt vid tolv och ett där det skulle vara släkt vid 2. typ de flesta ville inte i 2 huset, men alla kunde inte sova där så tolv huset blev ett "ty 2 hus" också ;)

sen så delades vi in i grupper och gjorde en massa samarbets och lek övningar med varandra. vi va ju alla ettor så vi delades in några musiker, några dansare och några teatrare. det va kul o träffa lite nytt folk, igen typ. så vi tillbringade större delen va dagen med det och på kvällen käka vi middag o så vare underhållning där det sluta med att jag stod upp och sjönh en kelly clarkson låt med tre andra tjejer. och man kan väl säga att mina nerver inte var berädda på det så eftre fick jag en liten efter scenskräck o det är inte kul. jag skaka, mådde skit illa o kändes som jag skulle spy.
jag måste verkligen göra mig av med det där, speciellt inför fredag då jag o resten av min rockensembel ska uppträda inför hela skolan på lunchunderhållningen. ojojojoj.
     men iallafall, på kvällen körde vi typ dans, eller disco eller vad man ska kalla det. satt på taket under stjärnorna (så himla fint det va) o rökte lite vattenpipa o käka godis. somna väl sådär vid tre och då i en liten säng tillsammans med maya o lollo. det va vamrt ;P

dan därpå skulle jag o nåra till diska upp efter frukosten, bara att vi blev lite underbemannade och skulle desutom städa exakt hela köket och plocka ner alla matvaror som va kvar o sånt. det va inte så kul o ganska stressande. särkskilt med en trea som kuta omkring o slängde iväg arga order och va almänt skitsur på allt! :S

förlåt, men det va inte vårat fela tt våra kompisar inte palla hjälpa till o du råka vara utvald kökspersonal lixom!
sen vare iallafall lite mer lekar o sammarbetesövningar o sånt, men lite lugnare vilket va skönt eftersom de flesta va väldsigt trötta. sen bar det av hemmåt.
jag gick desutom runt med en, renut utsagt, förjävlig migrän o orkade ingenting. ljuset va skit jobbigt, ljuden va skitjobbiga o jag orkade typ inget. men ett gigantiskt tack till mina underbara vänner som hjälpte till med typ allt då, det va väldigt lättande och skönt! TACK! :)

så, långt o kanske lite tråkigt, men jag sa ju att jag skulle säga vad som hände ;)
nu ska jag käka fiskpinnar o skriva svenskaläslogg.
pusspuss<3

nu o lite framåt


endast för er gott folk, så njut ;)

imorrn kl. 6.30 ska jag o resten av ettorna på steg samlas vid tekniska högskolan där vi ska åka ifrån till blidö :) det ska bli grymt kul, lära känna massa osv. leka lekar o sova (eller inte) o sånt. så jävla mys! kanske ett nattdopp? ;) hihiih
men det betyder lite tomt på bloggfronten några dar framåt, så ni e beredda på det. men när jag kommer tillbaka är jag förhoppningsvis och förmodligen full av massa skriverier, så ni e beredda på det också :D

hiihih

ni får ha det så bra tills vi hörs igen

pusspusspuss<3

imorrn


nu ska jag försöka gå o lägga mig. skulle gå o lägga mit tidigt. gick  inte så bra ;)
imorrn har jag utvecklingssamtal för första gången, med min privatpianolärare. asså i skolan. e lite rädd faktiskt. vet inte riktigt hur det går tilll...o hur jag ligger till. det e nog det mest pirriga ;) wish me good luckyyyyy <3

pusspuss sov sött <3

nuejagredo


helt oredigerad och taggad bild från Hard Rock café (Götet) med änglarna.

så, nu jäklar. nu gäller det.
nu ska jag skriva min svenska läslogg. redo. 1,2,3, GO!
jag måste tagga till. måste orka. skulle gjort den första delen förra söndan men då blev det matte o skate så nepp, inte så mkt. men nu, nu gäller det. jag får inte skjuta upp det mer. nu kör jag!
är redo. har på mig mys kläder, bra bakrundsljud och boken i hand. nu kör vi.

ska bara tillägga att alla, varenda liten människa på denna jord borde läsa Madeleines blogg. varenda en borde verkligen göra det. gör det och du förstår varför. hon va så stark, jag gråter och känner att om jag också tänker sådär, då kan jag också orka. jag e långt ifrån sjuk på det sättet, och jag tänker mer på andra problem som jag ´har i mitt liv, men hennes tankesätt är så stärkande och värmande att man blir berörd även om man inte alls kände henne. plus att man avundas hennes styrka. R.I.P, i know you do!

nu ska jag snart sätta igång. ska bara säga en sak till. jag va tvungen å ta ut min 2 mm töj i högra örat. det svullna upp o börja blöda o vara. inte kul :/ jag trodde att det skulle gå lika bra som andra örat, men de e väl för de två hålen e så ihopplänkde på högra örat plus att jag får blodbölder bakom det övre. jaja, vi låter det vila o kanske prövar lite sen igen. vi får se :)

men nu ska jag skriva. japp, nu kör vi!!
puss<3

DinStil 3


hahaha, va tvungen o visa olika vinklar, kul va?


jag vet jag vet jag vet, tjatig som faan. men nu ere nog sista stilbilden.
asså jag har så blandad stil och jag vill gärna visa upp lite av allt, skojsskull lixom :)

så kika in här om ni vill rösta en tredje och sista gång (men ni glömmer väl inte att man kan rösta varje dag på samma bidrag?) hihihi

pusspusspus på er <3

åh nej


tiden är november 2006. iförd flätor och oviss om framtiden som va och är.

man vet att vintern närmar sig när det är hockeykväll istället för fotbollskväll.
:(

Puss<3

DinStil 2


inte lika rockig, men vad tycks?

helluuu

har lagt upp ett till bidrag i tävlingen om modell-för-en-dag, på feber.se

rösta rösta massa massa häär

wiii, hihihi

pusspuss<3

bara


i want to be like you, beacuse you're so fucking kool!
pusss<3

lite dagens, kände att det va dags för det igen :)



Dagens humör:
just nu trött, men lite glad. dock vääldigt fundersam. vääldigt förkyld.

Dagens borde: säkert åka iväg o titta på en match men vet inte om jag orkar.

Dagens frisyr: ruffs, diadem, fläta o en liten slinga.

Dagens klädsel: lila stickad tunika, svarta jeans, svarta stövlar med klack o rosa skosnören

Dagens planer: ville skejta, kanske vara lite med mor och far eller titta på match. film vore mysigt. hoppas på lite mer poäng på dinstil tävlingen

Dagens materiella vill ha: nya kläder, nytt rum.

Dagens längtan: värme, sol, beröring.

Dagens fundering: hur ska jag göra?

Dagens beroende: chai latte.

Dagens tråkigaste: joninas reaktion när vi snacka med greenpeace snubben.

Dagens personer: Martin

Dagens tidning: har inte läst nån idag.

Dagens låt: George Shaid- jag tror jag e kär

puss<3

DinStil


mitt bidrag, vad tycks?


heeye!

e med i en tävling på feber.se
där kan man vinna en modell-för-en-dag, vilket jag vääldigt vääldigt gärna vill vinna!!! älskar att vara modell, som ni kasnke gissat ;)
men så man laddar upp en bild på sig själv med sin egna koola stil o skriver vad man har på sig o voila, man e med :)
så jag hoppas att ni e gulliga o röstar lite på mig här
och såklart joinar tävlingen själva :)

nu ska jag gå o fundera lite
pusspuss

dagen


jag o julia e koola<3


tjo.

tog mig en tur förbi nacka gymnasium idag. jag hade sovmorgon till kvart i ett ( nada idrott för vår lärare var iväg med tvårona plus att jag nu äntligen har tentat av GeMu A så jag e fri från det också) jag hade ingen lust o sitta i mitt kalla hem o lyssna på grävskopan utanför huset medans jag åt en ensam lunch utan beslöt mig för att se till vännerna i deras nya miljöer. jag kom dit, iförd mina trasiga tights, min korta kjol med påsydda snyggisar, min rosarandiga tröja, min korta jacka, mitt sminkade ansikte o ubert fixade hår. och inte att glömma mina svarta stävlar med rosa skosnören o klack. o folk kollade. asså jag va lite skraj när jag kom dit, för folk man kunde stöta på o annat (väääldigt stor skola o måånga gamla bekanta) men alicia mötte mig vid ingången o jag blev lite lugnare. sen inne mötte vi lite elinda, veronica o lollo o så alla blickarna! emma mötte oss och ledsagade oss genom E4.an till matsalen o hela jävla tiden de där blickarna. lixom "förlåt för att jag inte vill avra en typisk nacka fjortis bo som följer strömmen utan gärna tar på mig lite egen stil" jag hörde inte hemma där. det kändes ganska tydligt. men jag kan tycka att sånt e ganska kul ibland. folk som verkligen stirrar ut en och man stirrar tillbaka som fan.
fick iallafall käka lite hederlig onsdagsfisk i matsalen brevid vår gamla på ekliden. kändes nostalgiskt. bea kom o mötte upp o åt lite fil. jag spana in lite gamla bekanta o lite gamla vänner. lite gamla flörter osv.
påväg tillbaka mötte jag en snubbe som jag först inte vågade hälsa på. men sen tog jag mod till mig o gick fram. de va väl....ja vet inte. men han får tycka vad han vill, jag skiter i det faktiskt. jag e mig själv and thats it! sådetså!
jag tänker inte förändra mig för någon, inte för en killes skull inte för en tjejs skull. jag vill att folk ska respektera mig för den jag e lixom jag repsekterar folk för vilka de e. sådetså!

men det va iallfall mys o träffa vänner<3 jag saknar varje sekund hag är utan er varenda en av er.
för jag älskar er och det tänker jag fortsätta tjata om. sådetså :) hihihih
men nu ska jag fortsätta plugga lite natur. boooring. men vattafan. jag kör på! ;)

pusspus<3

again, and again and again


me you love
me you miss
me you always be in my <3
bästaste

min näsa rinner. mitt huvud sprängs. min hals kväver. min panna bränner. min kropp värker.
igen och igen och igen! ständigt denna sjukdom. aldrig blir jag frisk!!!! jag blir så jävla trött på det. och på det börjar jag få ont i axlarna igen!! måste slappna av mer, sluta tänka på allt. låta allt rulla på. hjälp mig med det tack :)

jag vill träffa mina underbara änglar snart igen. känns så skumt att inte träffa de varenda dag, tills man inte har nåt mer att snacka om. nu ere bara att det typ blir för mkt när man väl träffas. att man inte hinner med allt.
man borde lägga allt annat åt sidan o bara slänga sig ner o snacka om allt, everything, tills allt är färdigpratat. utan stopp. utan slut. bara få prata. så skönt!


miss you darls. me <3 you!!

pusspuss<3

RSS 2.0