"So Why Do You Think I Let Him Out, You Stupid Bitch?"

citat, Angel säsong 4.


Bild1. jag gillar verkligen de där halsbanden. de e gryymt häftiga! Anna Sui Jewellery
Bild2. Skorna gillar jag också. lite prinsessiga men med touch av hårdhet. att man ser strumpkanten e jag dock emot lite. samma sak med killar strumpor. när de har lite korta byxor och sätter sig ner, ni vet. njae.... Anna Sui Shoes


såå, så här bra gick det att komma igång igen med bloggandet, right? inte så imponerande måste jag säga.
men, jag har inte ritkigt känt att jag har riktigt nåt intressant att säga. skälvklart cirkulerar det mycket i mitt huvud just nu, men inte nåt som jag riktigt vill visa öppet här just nu. kanske senare, vi får se.
men jag tänkte vara lite självömkande igen och säga läxorna regnar in igen. jippi...(märkte ni sarkasmen?)
asså, de e inte riktigt så att jag druknar än, som vissa av mina vänner gör, men de e så man börjar känna det. och det hjälper ju inte att jag e hemma, lämnat alla skolprylar i skolan och ja...inte gör det jag borde. jag e lat, och duktig på att skjuta upp saker, så jag blir galen när jag väl måste göra de.
men, anledningen till att jag e hemma är av olika orsaker. nåt konstigt händer med mig..först måndag natten gjorde en kyckling wrap från konsum sitt tillkännagivande och säger att den inte trivs i min mage. tisdag natt, mitt forna mindre jag påminner om hur det är att ha urinvägsinfektion och jaa...inte kul.
så nu sitter jag här. har iallafall gjrot ltie samhälle, men skulle behöva göra mkt mer.
engelska har jag också gjort, ska försöka skicka det till pia så kanske det löser sig ändå. vi får se.

vad har ni gjort?
jag hoppas att ni alla har varit och tittat på Twilight nu va? om inte, NI MÅSTE! :)

pussss<3

nu så ska jag försöka komma igång igen!


sorry, but life sucks sometimes :/

Anna åkte ju ur idol igår. såg inte det hela efterosm jag va o njöt på Twilight men jag tyckte faktsikt att det var på tiden. många säger antagligen emot mig, men asså om Robin åkte ur förra veckan så hoppades jag på att anna skulle ryka igår. ibörjam gilla jag verkligen hennes röst och tyckte att hon va askool och massa, men nu ere abra samma hela tiden. de andra kunde iallafall ändra ljud på sina röster när de bytte tema, men anna l´åter alltid exakt likadant. de e lite trisst. men hon kommer säkert lyckas ändå, eftersom de e så många som gillar henne.

so, good luck in the futur..
seeyasoon
pusss<3

måste bara lägga till att jag bara måste


måååååww!!! ge mig nu ja tack!

att jag måste se Twilight!
okej, det är en vampyr film, jag älskar typ allt med vampyrer (ni har väl inte missat att jag knarkar Angelboxen jag köpte i Vietnam?)Edward Cullen (spelas av Robert Pattinson)
och den verkar så sjukt bra, plus att Robert Pattinson (från bl.a. harry potter 4 Cerdic) och som spelar huvudkaraktären Edward Cullen e gaanska så snygg? ;) moahahaha, bara ett plus till alltså. men jag lovar, när jag ser den kommer jag inte kunna tänka på nåt annat på väääldigt länge!

shitt, om man ändå fick vara...








okej, förlåt för att jag varit tråkig och lagt in två exakta likadana inlägg på båda bloggarna, ska sluta med det nu. förlåt!

igår, tisdag


jag tycker seriöst att nanne e grymt kool!! :)

tjenraemorns!

veet ni vem som dök upp på min skola idag??
jo, självaste....NANNE GRÖNWALL!

vi fick reda på morgonen att en överraskning skulle ske på lunchen och att en hemlig gäst skulle komma. spekulationer flög som pollen i vårvindarna, jag chansa på kanske kungen eller prins philip (ggrrr) men när vi väl stod där o lyssna på sångensebeln i ettan (de skulle sjunga hela tiden) så kommer en kille i trean inspringande och viskar till en kompis. jag ser att han formar orden nanne och vips är löpelden igång. och in tågar lilla nanne i kompanjon av en kamera, och mikrofon. hon ställer sig på scenen och sjunger med ensembeln och fyfan va kul det ser ut! alla applåderar och massa! så sjukt kul.
sen förklarar hon att hon är där för körslaget som ska hållas senare i vinter. hon ska representera lag hägersten, och viist är hägersten bra skriker hon! alla skriker och applåderar förutom jag som undrar vad hon gör på liljeholmen och var hägersten egentligen ligger. (senare får jag veta att det ligger nån/nåra tunnelbanestationer bort) men det va iallafall skit kul! snacka massa o sa att vi skulle komma på hennes köraudition och massa o det va jätte kul! hone så himla liiten!!!
sen drog hon iallafall iväg o alla snacka om det resten av dan ;)
det roliga va att vi kommer få fett mkt pr för skolan nu, det är skibra! men jag tror att det blev lite fel för vad jag förstår så var hennes audition i söndags...så? hahah, men det va iallafall kul! ;)

nu har jag en inflammation i axlra och nacke igen och det är intelika kul! :(
idag (onsdag) var vi hela förmiddagen på idrottshögskolan och hade idrtott. va så himla kul! och jag har kommit på att jag verkligen gilar min klass mer och mer!

men nu ska jag hjälpa pappa med maten, pusspåer<3

tävling, tävling, tävling, tävling :)


nu ska jag försöka prova på min "så-kallade-lycka" igen och testa den här underbara tävlingen!

det är en tävling om en heldagsfotografering med Malin, proffesionell makeupartist  och hårstylist och Johan Burström.


Det du tävlar om är en heldag i studio tillsammans med professionella fotografer, modellcoacher och makeupstylister. Du får 3 olika smink och hårstylingar, 40 redigerade bilder på skiva och lunch.
Priset är värt 3400 Kr!!
e inte det hur underbart som helst???!!!!

klicka här och var med du också!

puss<3


Idol 2008 synd


har inge mer å säga en besviken!

dagens idol var fylld av toppar och bottnar enligt mig. jag tyckte inte att annas och kevins duett var bäst för kvällen, snara nästan sämst. jag e lite trött på anna. man får lixom aldrig höra nåt nytt. mina favvisar är fortfarande Robin E och Alice, Kevin e ju såklart strålande vad han än gör, och Johan e ganska skön. men mest Robin E och Alice.
så idag vare min tur att bli lessen. min pluttis fick minst röster, fick packa sina väskor och åka hem (till sin flickvän som jag e avis på) de e synd. jag gilla verkligen han. hur han alltid får in lite rock i vad han än gör, plus hans utseende :* men, jag tror att han, som säkert många andra, kommer klara sig ändå. han har sitt band, han kommer få ut en skiva. det är jag säker på. och jag kommer vara där och köpa den då!

så puss extra mkt på Robin och vi hörs!

Utkast: okej, såhär ...


okej, såhär ligger det till. jag har varit ganska död ett par dagar. asså, seg på allt. ganska svår att få tag på. vet inte riktigt varöf rdet har varit så, har varit ganska så upptagen med skolan o sånt så mest det, men sen vet jag inte riktigt. varit på konstigt humör hela tiden osv. vet inte riktigt vad som händer med mitt liv just nu, bättre sämre who knows?

så alla vet lixom.
de e ingens fel, men jag tror jag behöver lite egen tid, tänka igenom saker o sånt typ. men jag vetinte. det pendlar ganska mkt alltihopa. så alla vet. ibaldn kan jag hoppa fram, och ibland jag kan bara ligga lågt på golvet och blunda och låssas att jag inte finns där just nu. men så alla vet, ere nåt så finns jag där lovar <3

puss<3

din stil


vad tycker ni den h'r gången då?

nu har det hänt igen! ännu en liten feber insatss :) hihihi

ni kan rösta häär  om ni vill såklart ;)

pusspåer<3

ni glömmer väl inte?


tihiii!


jag finns fortfarande

här och här om ni vill :) ni kan rösta varje dag, men bara en gång per dag ;) hihihih


nu ska jag fortsätta lyssna på folkis...:/

pussss<3

En ny bräda? Friidilinen frågar er!



Så, 1,2,3 eller 4?? vilken bräda tycker ni e snyggast?


heelluu there! long time no see.

är sjuk och har massa plugg that's why! men nu har jag en fråga till er, juste ER! som ni gärna får svara på :)

ja, ni kanske inte vet det men jag skeatar faktiskt. jag e låångt ifrån proffs, snarare ny nybörjare. jag gled fram lite när jag va midnre men sen försvann det. men så har jag träffat en liten polare som brukar hjälpa mig lite då och då och jaa, jag har blivit bättre. men jag behöver en ny bräda. den jag glider omkring på nu köpte vi i en leksaksaffär när jag va sådär 8 år kanske. såå. en ny bräda behövs.

min privatlärare och proffs i mina ögon tycker att jag ska börja lätt, som han gjorde en gång för längesen, och ta en billig och enkel bräda från stadium eller så. så jag följer min guds råd och letar efter en sådan.

så nu har jag fyra alternativ. de är alla av samma sort, men med olika utseende. och som alla som känner friidilinen vet så gillar hon att sakerna ser bra ut.

men vilken tycker ni? jag e nyfiken på o veta vad andra tycker, så jag kan tönka på det i mina beslut :)

så säg vad ni tycker i en liten kommentar här så gör ni en flikkas hjärta lite gladare :)

pusspåmunnen<3

det kom en till alltså.

nu kan ni faktiskt rösta på mig här också :)

hihih

pusss<3

sickibicki


euu, disgusting, sickening, välj själva. men jag säger bara nejtack!

okej, satt o titta på tv med mormor. (eller okej, jag titta mormor sov. hon e för underbar<3)
men så titta jag iallafall på den nya serien på 4. den där med doktorer o massa sånt som svara på frågor osv. så vare en tjej som va med. hon va nu typ 14, såg ut som kanske 20. en äkta fjortis till utseendet och ville verkligen vara det också! asså..hon va kraftigt överviktig vid 12 års ålder. tycker int eom sig själv och har inte många kompisar. så tittar hon på ett plastkirurgi program på tv och frågar sina föräldrar om hon får fett suga sig. DE SÄGER JAA!!!! hur fan jävla sjuk får man inte bli som förälder? asså, självklart vill de alltid barnens bästa o ville att hon skulle bli lycklig och allt sånt, men seriöst fettsugning på en 12 åring?!!?!??!?!?!?!?! BIG NONO!
de säger att träning och bantning inte funkar.. de har inte provat allt. självklart fungerar inte alla bantning/träningsmetoder för alla, men de hittar den rätta med hjälp av läkare. istället går de till en plastkirurg som säger att de kan testa ett träningsprogram o de gör det men det "hjälper inte". när de kommer tillbaka och vill fettsuga säger 12åringen också. "min pappa har cancer. jag vill att han ska få se mig i klänning innan han dör." öh, okej, visst jättte fitn och gulligt. men fortfarande: du är 12(!) du är låångt ifrån färdigutvecklad! du har inte en fast vikt vilket man ska ha vid fettsugning, utan din vikt varierar hela tiden.
eh, jag orkar inte dra det mer.
men hon sa att hon skulle göra mer. "jag vill fixa mina lår, armar och vader. jag vill se ut som Anna Nicole eller Dolly Parton." "jag vet vad jag vill när jag blir stor. jag vill bli skådis o modell."
Anna nicole och Dolly parton?!?!?!?!?! öh, okej visst. de har typ ubert fixade kroppar och de är nåågot äldre än du så deee svårt för en 12 åring att redan vilja se ut som de. elelr okej, de e inte svårt att vilja men lixom hallå?!
du är inte mogen nog att fatta ett sånt beslut och du kan få konsekvenser av ditt fettsugande och plastinplantat i brösten när du är äldre. hon va vacker, men hon behöver fan inte mer. okej, de kan itne ta tillbaka och ja hon mår antagligen bättre nu, men lixom..hon lät ganska plastkirurgiberoende, hon sa tillochmed att hon inte är det fast alla tror det. det är hon ju visst. hon kommer bara hitta fler fel på sig och vilja göra fler operationer.
INTE BRA KVINNA!

jag säger bara att man ska gilla sig själv. självklart gör man inte alltid det, jag gör inte det, men man behöver inte ta till metoder som fettsugning vid 12 års ålder. nono! prata med läkare, prata med folk som kan hjälpa. hitta träningssätt och bantningsmetoder om du vill eller behöver eller så. det kommer bli kämpigt kanske, och visst, fettsugning är gjort och sen klart, men konsekvenser, bieffekter och allt. snäll, gör inte inte det på er själva!!!

det va allt. tänkte bara säga det. har nu ingen anign om hur allt det här låter, men jag ville säga det ändå.
era reflektioner är alltid välkomna :)

som LouLou i idol säger "man är alltid vacker"

pusss<3

Din Stil


just because im feeling so lucky

så vare dags igen. gör ett nytt försök i dinstil tävlingen på feber.se
ni kan rösta här :) om ni önskar

så får vi se om det kommer upp lite mer sen ;)

pusspåstortån<3

RSS 2.0