tävling

woosch, tillbax igen och med en tävling som jag är med i! och gissa om jag vill vinna den här gången?!
OM JAG VILL!!! asså, man kan vinna en fotosession med Hanna Björkstedt, och gissa om jag blev glad när jag såg tävlingen. heeelt underbart.
hanna är bara så grymt bra och jag älskar alla hennes bilder.
så självklart joinar jag tävlingen :)

var med du också

wii, asså, kolla bara collaget!!!


jag vill jag vill :)

pusspuss<3

vårkonserterna, sista!

Sista vårkonserterna. Vår tur med spex. Mkt press. Mkt glödje. Jag skulle inte gråta!

Heelt underbara har alla år varit. Jag är så lycklig att jag kom in i musikklasser och fick träffa alla underbara människor här! Sjunga alla underbara låtar och framförar sånna grymma arr av Daniel som Abbey Road Meldey och Bohemian Rhapsody!! Asså, GLÄDJE!!!

Konserten på torsdagen va jag inte så jätte nervös över. Inga föräldrar som skulle komma o glutta och vi va mest gäster för 5:orna och 6:orna. Men det va kul och vi va väl liiite, men bara liite, bättre än de ;)haha
Jessica o Matilda sjöng så underbart vackra solon! Jag GRÄT!!! <3

Men sista, absolut sista konserten…oj! Hur många som helst som jag känner skulle komma och titta och genast blev jag nervös. Alla älskade våra öppningsnr. Med L’amento D’Arianna och Veronicas fina solo och sen Alla Talar med Varandra. Så fint och så bäst! Paus (eller åttor och sjuorsjöng såklart också, men om det är de ni vill läsa om så har ni kommit liite fel. Inte för att jag inte gilalr de men jag vill mest snacka om oss ;) fast de sjöng jätte fint och jätte bra, fast vi va bäst J)

Innan pausen sjöng vi också Donna Summers MEdleyt med Damkören (jeesiica solo, skiit duktig som alltid<3), och killarna sköng Always look on the bright side of life med herrkören. Så sjukt kul det va! jag misslyckades med mina visslingar, e inte så haj på det, och  broder som va där o lyssna sa att vi öka liiite granna ;) haha
Paus i alla fall och sen öppnade lärarna andar akten med en lite specialare som var mktomtykt! Sakta vi går genom stan, tillägnad Anna Gregor ;) sen vare vi som sjöng Come Together Right Now och ÄGDE scenen! Aassså, viii e bara såå bra, eller helt enkelt bäst! vi e de, faktiskt. och att se daniels , och johans för den delen, deras glada miner när vi lyckas och deras mimningar "wow!" och allt, de e bara så kul!

sen sjöng sjuorna och vi kuta ner i källaren för att chenga! snart spex. vi hann upp till när sjuorna skulle sjunga life on mars och helt plötsligt kommer alfred nerkutande och skriker, "calle calle, kom upp för fan du ska ju spela gitarr!!!!" och calle hade dragti på toa, haha stackarn!! de fick vänta lite på honom, men när han kom upp på scenen så kom jubelrop och aa, dt löste sig ;)
sen fick vi höra matlida sjunga igen och...vad ska jag säga? tårarna tryckte bakom ögonlocken där jag stod och blundade och njöt. men jag skulle inte gråta. inte än iallafall.
sen vare vi. ridån stängdes och vi ställde upp oss. vi kunde höra hur carro och ruben kom nertraskande genom aulan inför rubens inträdesprov. sen så sjöng han och knacka och veronica va en duktig elisabeth. alfred kom in liite sent med sin cosmonovaröst, för micken va inte på, men tillslut kom den också ;)
sen kom vi fram, Let ME Entertaine you! skrik och applåder.
massa mer hände, men jag kan inte skriva om allt, gråter och gråter. jag fickiallafall spela en lite biatch som skulle säga att johan va död, haha fyffaaan va kul. vi e en riktigt gossipklass!!! (internskämt) men micken funka typ inte, men de hörde iallafall liite va jag sa. jag har verkligen otur med mickar, ska inte nämna vad som hände på melodifestivalen i femma...men anyway. så jag hade liite darriga ben inför mitt och freffs lilla solo på vår sista sång Det är över. men det gick bra och de sa att jag sjöng fint:) hade velat sjunga mer, men det blir kanske i framtiden. johan och daniel fick iallafall våra rpesenter. varsin kompisbok där alla fyllt i och en varsin t-shirt. Johans: I <3 Barock och Daniels I Wish I Was A Queen!!!! åååhh <3 och sen grät vi! och vi grät.
     men det va inte slut. vi skulle ju sjunga abbey road medleyt också, blev kanske inte det bästa men vi sjöng faktiskt med gråten i halsen och daniel såg lycklig ut så jag va nöjd!!!
men när visen står där, lite senare, i ett hav av åttor och sjuor och vi och vi ska sjunga SommarPsalm för sista gången på en vårkonsert i Nacka musikklasser då går det inte längre. då kom gråten och jag grät länge!!! jag va inte vacker, men det sket jag i. jag stod där i en minipyjamas, svettig och varm, med gråten som trängde upp och skulle sjunga. inte lät det vackert men det va ändå så underbart. går inte å förklara riktigt, men ni skulle också gråta om ni va där. jag lovar!
 
jag skulle inte gråta. jag skulle inte det. när man står där som sjua och åtta så nänker manr, men guu va töntiga de e. men försökt att stå där när ni går i nian och sjunga och tänka på att man ska inte längre gå i samma klass som man har gjort med vissa i sex år och andra i tio år! eller att man inte längre kommer kunna heja på daniel eller johan i korredåren, be om nyckeln till toan på musiklektionerna och höra deras suckar, inte kunna sucka på genrepen åt de som bara pratar och man bara vill hem (fast man själv prarat förstås. det hör till) inte kunna stå där på scenen i nacka aula och sjunga sommarpsalm medans publiken gråter och gråter och man själv gråter.

försök själv ;)

pusspuss<3

hey, i love you grabbs <3

back in business again...alomost. går omkring med en förjävlig huvudvärk och en näsa som rinner, men vad gör man inte för lite plugg ;) nej men allvarlogt. det va faktiskt ltie skönt att vara tillbaka igen. träffa alla underbara människor och säga grattis på födelsedagen till lilla matilda :) GRATTIS!!!
sen så va de ju inte en så jobbig dag. lite svenska, redovisningar, sen lite matte lite nationella övningar men vi satt mest och snacka, sen lite musik (märker hur mkt jag missat :S) och så lunch och sen muséeum. så, ganska chill ;)
museet va förövrigt väääldigt boring, ledsen annica men det var det, och vi stannade inte så länge. vi gick på en bildvisning som skulle va i tio minuter men efter tjugo somnade jag och sen gick jag och bea och lisa o emma kom typ tio minuter efter, sååå inte riktigt tio minuter ;)
sen tog jag en tur förbi punktshop, ja faktiskt, och chackade liite töjningsniice. mamma inte gilla, jag vet, men jag gilla :) höhöhöhö, jag veeet vi hade lite gramatik på svenskan också, men jag tog nog inte in så mkt i mitt snorfulla huve....
men nu ere game time. ska watcha laget spela lite fosball, får ju inte va med när man e sjuk, men de ska bli kul o se iallfall. tar kanske med kameran o foottaar liite :)
förästen, har jag saht att jag kanske ska få en systemkamera i födelsedagspresent? inte, då säger jag det nu: JAG SKA KANSKE FÅ EN SYSTEMKAMERA I FÖDELSEDAGSPRESENT :) hahaha
o imorrn ska jag nog chacka lite balklänning o kanske lite skoor, och en bh om jag har tur :)

vad händer i er helg??

pusspuss<33

ps. 4 dagar kvar nu....

längtar

5 dagar kvar nu....<3

min helg

jag lovade juh att jag skulle skriva om min helg, och nu är jag hemma och sjuk så jag har tid.

så, min helg började hos JESSICA som skulle ha sweet 16 :) de va först middag med massa mysiga människor, och sen kom lite boys över och då va festen igång. det va jätte kul och roligt att träffa nya personer. masa gott :)
sen så sov jag, sabina, helena, matilda och jessica över och åt chips klockan halv3 på natten :)
massa massa massa mys säger jag bara!!!!! <333 tack för att jag fick komma jessie!!! älskar dig <3
på lördan vare kusinvitamins, och jag har hittat en pojke som e kär i lilla susannaaaaaaa :) carolin skulle bada nattpool och hade åkt vattenscooter natten innan ;)
på söndan vare tecnic tecnic och tecnic!!! o så en paus då papps och jag drog iväg till fotoaffärer för att checka systemis som jag kaanske ska få i födelsedags present!!! jiipiii!!!
men sen vare bara tecnicn tecninc och mera tecnic.... :/ inte kul säger jag bara.

o så på måndan var jag sjuk så ja missa orientering och första repen iför konserterna.
tisdag, sjuk igen och missar då klassen smeker koögon på labben :'( snyfft!!!

så min helg, i en snabbversion. men nu måste jag lägga mig ner för det snurrar så mkt i huvet :S
pusspuss<3

jag är med i en designutlottning, skiit snygg!!!

hejs, jag är nu med i en tävling om en design. så sjuukt snygg den är!! för att se hur den ser ut, eller för att joina tävliongen själva gå in här
förövrigt är hennes blogg grymt bra också :)

ska skriva lite mer om min helg senare, men nu måste jag plugga tecnic :/

pusspuss

min mamma

min mamma har köpt jordgubbar och grädde. vi äter. vi dör!!!! SOMMARKÄNNLSOR HERE I COME!!! <3

ville bara säga det :)

pusspuss<3

image112 i love <3

jätte duktigt frida

hejh.

jag är jäätte duktig på o plugg. verkligen. jag har gjort allt jag skulle idag, slöjd, teknik, matte. allt, rubbet, fixat

NOOT!!!!
jag är typ helt sämst på o göra sånt jag bestämt nu förtiden. jag gör inget. sitter bara o rullar runt på massa facebook, och bilddagboken. försöker pyssla med en design och annat som ajg inte ska göra nu! men jag gör det. som att jag nu sitter här och skriver.

vääldigt duktigt.
fan.
skärp dig frida.

nu.

<3


suck

jag måste verkligen fixa en ny design....e så trött på den jag har nu. de e ju lixom typinget. eller det är inget. bara, vitt och platt och linjer....suuuuccckkk!!!!!!!

hur ska jag hinna?! hur ska jag göra?! hmmm.....det börjar lukta bränt.

skriver samma sak, men en början till återkommst iallafall?

tillbaka, iallafall för stunden. bea och emma vill att jag ska börja blogga igen och vad gör man inte för vänner ;) tog en liten paus som säkert märks.
men nu ska jag försöka börja igen.

så, långhelg precis. vad har fowksen gjort? själv ahr jag varit på gotland på avslutnig av en ledarutbildning i kyrkan. och då måste jag bara lägga till (eftersom alla verkar tro att man e über kristen om man gör något inom kyrkan) jag är inte ûber kristen, jag tror inte på allt i Bibeln. visst, jag ber ibland och ja, jag tror att det finns en Gud eller något mäktigt däruppe. jag går inte i kyrkan varje söndag (snarare typ aldrig) jag är i kyrkan vissa onsdagar då vi har ledarutbildning. inte så mkt mer än så. jag gör det som en kul grej, prova p ångt nytt, träffa nya människor, få lite plus-i-kanten på CV.n m.m.
men ni får tro vad ni vill anyway.
men det va iallafall skitkul! vi cykla typ hur mkt som helst, och jag säger bara "min rumpa kommer aldrig mer bli sig lik" misstolka ej. sadlarna var inte bekväma att cykla på mer än fem mil på första dan o sen minst 8 kilometer resterande dagar ;) ni förstår nog.

nu har jag o bea skrivit en matlista till vad vi kan ha med oss till stugan i rättvik med klassen. ett förslag o så får resten av tjejerna säga vad som tycks. fett mysigt tror jag att det kommer bli, men vi måste absolut (för egna pengar dock) köpa BEN&JERRYS!!!!! feeeeta gott :) hihih

massamassa puss och kärlek till er o så ska jag förska börja blogga igen <3

ps. men erkänn att jag varit duktig hittils iallafall?

RSS 2.0