förlåt! and gothenbörg med angels<3

jag vet, jag har varit vääldigt off på sista tiden men dte blir lätt så på sommaren. man e aldirg på en plats särskilt länge, och jag e mest på landet där det inte finns några datorer eller internet eller så. så därför e jag ganska off.

men jag har iallafall tillbringat tid med mina änglar i göteborg! det var helt underbart kul! vi va på liseberg, lekte sthlm fjortisar med playboy öron, blev jättte blöta och massa snurriga! vi va o fikade o jag har hittat stället med världens godaste chai latte!!! (lycklig!!!) vi har varit på hard rock café!!!! feett coolt!!! och blivit inbjudna till några killars hotellrum, varit jätte flummiga och haft en lite fulle göte sjungades att du e den han håller kär och sedan ge honom en puss :)
sen har vi lekt med helium och sprungit omkring utan skor i götreborgs stad o köpt ben&jerrys! flörtat med pojkar på kebabhus och shoppat massa fina kläder!!! vi har haft mys på hotellrummet, läst kärleksboken, snackat och fotat!
o så va vi i töreboda o hälsa på johanna o elin som är några riktigt underbara personer! vi cykla, åt glass, åt sockerkaka, åt mat, titta på film, titta på fotboll (spanien vann och min plutt fick göra segermålet<3) o prata massa mys!!
okej, en snabb resumé men visst låter det underbart?! det var det!!! till 100000%

så jag vill bara säga att jag älskar er obeskrivligt och mikael, det var absolut inte sista gången vi åkte alla fyra i din bil!!!!
jag älskar er<333

jag avslutar med att säga: "vi är i göteborg och chillar....med HELIUM!!!!"
internskämt!

pusspuss, nu ska jag ut i sommarvärmen o bli massamassabrun :)
<333


RSS 2.0