Lördag

hej heeej

imorrn åker jag till åre (7:30 :S) så jag kanske inte kommer kunna blogga men jag ska försöka...om de e nån som bryr sig över huvudtaget ;)
har märkt att jag börjat bete mig som om min blogg e värsta cool och jättte besökt fast den inte e de ,) haha

idag har jag iallafall fixat det sista inför resan o så har jag äntligen träffat michelle! det var skita kul. hon, jag och emma gav oss iväg och fika lite på djurgården och sen så skulle vi egentligen promenerat men då va det fett kallt och vi tog en buss in till stan. vi visste inte riktigt var vi skulle hamna, men vi kom till typ karlaplan och då sa emma och michelle att de var sugna på bio så vi for snabbt till hötorgiss och på 10 min hann vi bestämma film, köpa biljetter, köpa godis och emma hann gå på toa ;) fett duktiga vi va!!! vi såg Juno som va typ en asa skön film!!! haha, garva typ as mkt och älskade huvudpersonens sätt att hantera allt, prata och ge svar på tal!! så skön hon va hahahhahaa
sen så följde jag med morpå en dansföreställning som va jätte bra och så stanna vi kavr en timma efterråt och pratade med dansarna och koreografen tillsammans med mammas elever. va skita kul att få träffa dem och prata om föreställningen. kände igen två, en hade varit mammas student och så va en annnan som jag kände igen. sen va de några nya ansikten. men de va kul :)

men nu måste jag iallafall fortsätta packa. soo...see youa all and JAG KOMMER SAKNA ER <333333
alla får ha det så bra och så hoppas jag att vi ses snart igen :)

Massa Massa Pussar och Loove <333

se den! :)  den bjuder jag på. bye bye fowks :'(
<33

en månad sen

idag e de exakt en månad sen Heath Ledger dog. det känns som om det var i förra veckan. tiden går verkligen snabbt nu. alldelles för snabbt faktiskt.
kan inte allt bara lugna ner sig till det tempo det var när man va liten? så skönt det skulle vara då.
så skönt...

plus att jag vet inte om jag vill längre....ska tänka. men antagligen blir det inte nåt annrolunda. men det skulle vara så skönt att få stanna. men vi får se...

smärta...


vad ska jag göra åt det andra då? fem låtar lixom...jag har inte det....

pusspuss

ps. dagens visdomsord "spank me to the floor and olla mitt låår" just so you know.
love <3

jag klarar det...inte

jag trodde att det skulle gå. jag kände mig helt lugnt, var riktigt säker på det. tänkte "det får gå som det går, huvudsaken är att jag vet hur den är egentligen. " all possetiv energi, allt jag kunde. djupa andetag, blunda, slappna av. inget funka. jag satt där tillslut. med illamåendet i halsen och kroppen skakade som om jag häll på att förfrysa. kallsvettades. allt på en och samma gång. alla saker jag inte trodde skulle komma dök upp. en massa känslor. kinderna blossade. jag satte igång. gick okej till en början, enda tills det inte funka längre. blackouts, skakningar förvirring. jag kunde inte. det gick inte. jag misslyckades.
kommer det någonsin försvinna? snälla bara försvinn! jag behöver inte mer sånt! jag har levt hela mitt liv så, snälla låt mig bli fri och låt mig flyga och lyckas med min stora dröm. att kunna vara där, i centrumet. utan att vara rädd, känna alla de där känslorna. utan att frysa...
snälla? eller är jag inte gjord för att lyckas. lyckas med det eller någonting?
Snälla..?

utdrag: väntar

ni ska bara vet en sak. tre enkla ord men med så otroligt viktig innerbörd. JAG ÄLSKAR ER <3
många pussar och speciellt till er berörda <3

jag menar det jag säger, bryr ni er inte så skit i det. vet ni inte om ni är bland de menade, fråga. tar ni åt er, känn er älskade by me. for ever and ever. I LOVE YOU <3

tävling på bloggtavlingar.blogg.se

tjenaremors där.

jag är med i en tävling som jag hittade på bloggtavlingar.blogg.se.
där kan man vinna asa grymma och skita snygga piercingar!!
va med du också! jag hoppas verkligen jag vinner för det skulle vara skit kul att ha en sån snygg piercing :)

image69 snygga va? det tycker jag :)

pusspuss

oj, såhär kan ni se bilden tydligare

imorgon 18/2

psst. imorrn har jag namnsdag :)

puss

måste bara

måste bara säga att skola, läxor och plugg i allt som har med skola och allt sånt suger. det suger verkligen!!! finns inget roligt med det. eller jo, kanske nåt. men inget med sopor och avfall genom tiderna iallafall!! vad ska man veta det till? visst e de bra att veta hur man ska göra för vår miljö, men såhr?

snälla, låt mig skjuta någon!!

iallafall teknik boken.
orkar inte mer.

bajs

onsdag + torsdag

tjo där

onsdagen var ganska flummig, enligt mig. vi dansa typ 4 timmar först på dan och sen hade vi vanliga lektioner men det är inget kul att skriva om. so, varför dansade vi i fyra timmar? joh, vi skulle förbereda oss för den stora dansen på kvällen. en dans som var fixad för olika nacka skolor, dock endast nior! fett status, höhö. men vi skulle lära oss att dansa och sedan prova på dt på kvällen inför våran vårbal/fest som e typ i juli? jag kommer inte komma ihåg hur man dansar men watha heck ;) jag kan iallfall för tillfället dansa vals, bugg och foxtrott :) hahaha, jag e ganska stolt!
på kvällen iallfall, så dansade vi. och dansade. och pratade. och skrattade. asså, i princip allt va riktigt kul! dansa som fan, inte bara par danserna utan ganska mkt "singel danser". men det är riktigt nice! jag träffa massa gamla klasskompisar också som jag inte träffat på hur länge som helst och det var jätte kul. lixom snacka om hur de hade haft det och sånt. sen såg man ju en massa gamla ex och såg att de har bara blivit snyggare och snyggare, haha ;) nej men allvarligt, det var riktigt kul. och man kan ju säga att ekliden ägde festen. jag, emma, jessica, lollo, ebba, veronica, sabina, och fredrika dansade till typ sist och fick till en sista låt och skrattade och sjöng och ja, helt enkelt njöt!! det var helt underbart kul!! vill verklitgen göra om det och jag ville absolut inte hem!!!!!!!! men man va ju tvungen, skulle upp vid kvart i fem morgonen därpå och dra på sig skidbrallorna och swuscha till romme :)
men med tre enkla ord för en underbar och skiita kul kväll, tack dans lycka!

torsdags morgon vid fem. lyckades klämma i mig en rostad macka med parma på, drog på mig klädurna och åkte med bea o lisa till nacka. bussarna. vi åkte med de vanliga niorna och de va väl sådär. hade hällre åkt med bara vi musikklasser, men dt va okej. väl framme så hade det blivit lite weird med snowboards bokningarna så dt va ganska rörigt men tiilslut så fick vi våra saker och drog iväg. första åket kan jag inte påstå att jag lyckades särskilt bra med. rammla typ hela tiden, men min förklaring: jag har inte åkt snowboard på några år ;P vi åkte ett par åk och det gick bsara bättre och bättre för oss alla. sen bestämde vi, ( vi är alltså, lisa,jessica, emma bea och jag) att vi skulle fika lite i backen så vi drog med oss tärmosar och massa nice och satte oss i backen. emelie, lisas lillasyrra joinade oss också, plus att vi mötte elinda och lisa som fikade md oss. det var jätte mysigt med strålande sol, underbara människor och gott :) <3 måste också tillägga att innan vi slog oss ner hade vi slängt oss utför en röd pisst så jag med flera var väldigt stolta över oss :) sen åkte vi lite mer o så käka vi lunch.
vid lunchen märkte jag att min handochhandled var svullna men jag bestämde att jag skulle klara ett åk till och belönades med ett riktigt trevligt och skönt åk...plus en orörlig handled och ett antal blåmärken på knäna ;P. men det var det värt! som biffen sa"man ska pasa på när man är här." ;) på bussresan hem hade jag mest ont men trevliga stunder med underbara människor. dock några störande men det kommer man få leva med i hela sitt liv, so dt är bara att vänja sig...
fick också lite att fubdera på och lite esvikelser, men dt pallar jag inte skriva om.
kort och gott, en underbar dag i snöiga skidbackar med strålande sol och underbara vänner!!!
hoppas att det var fler än mig som hade lika kul som jag :)

förlåt också för att jag var lite långsam...men jsag lyckades bättre och bättre! och hoppas att ni inte tröttnade för mkt på mig :)

pics från dagarna

emma och lisa redo för dans
i lifften.
fika paus i backen
den blå snowboarden va min

nu kanske ni fått en liten uppfattning om hur underbart det va även om min text bara va en liiten resume av dt hela :)
hoppas ni får en underbar helg
pusspuss

Heath

igår begravdes heath ledger i australien. på hans begraving spelades "here comes the sun". den har vi sjungit! jag gråter. usch, jag tycker inte folk får dö. det tycker jag inte. dö inte! vill bara se hans leende och tänka att jag ska åka till hollywood och träffa honom igen. utan att behöva rätta mig själv och säga att det får vänta. han är inte där längre.

:'(

rest in peace love <3


image57
mina tankar är hos dig och din familj! jag sörjer med dem, och medmig själv måste jag erkänna. jag hatar att sörja men det blir mycket sörj i ens liv. varför behövde du dö? varför behöver någon dö? kan någon svara på det?

pusspuss

From the Associated Press 5:39 PM PST, February 9, 2008

Heath Ledger's family, his former fiance Michelle Williams and Australia's entertainment elite bade him farewell at a private memorial service Saturday in his hometown.
 Ledger's family returned to Perth earlier this week to bury the actor, who died in his Manhattan apartment at age 28 from a prescription drug overdose on Jan. 22. The family attended a memorial service in Los Angeles last weekend.
Several hundred people gathered at a Perth local girls' school, Penrhos College, for a memorial that mixed personal tributes, modern rock and traditional Aboriginal music. Williams, who became romantically involved with Ledger while filming the gay romance "Brokeback Mountain," arrived at the service with Ledger's parents in a six-car motorcade. Wearing black sunglasses and a white dress with black trim, she clutched the arm of Ledger's older sister Kate.
The 75-minute service kicked off with the performance of a didgeridoo, a traditional Aboriginal wind instrument, performer Levi Islam said. Rock songs were also played -- Bob Dylan's "The Times They Are A-Changin," the Beatles' "Here Comes the Sun," "Wish You Were Here" by Pink Floyd and Neil Young's "Old Man," according to a program of the service. Organizers also showed footage from Ledger's films and of 2-year-old Matilda -- his daughter with Williams. The event also drew members of the Australian entertainment industry, where Ledger got his start. Barbara Scott, a state lawmaker who attended the service, said many attendees were emotional. Fellow Australian-turned-Hollywood star Cate Blanchett, who starred with Ledger in the Bob Dylan biopic, "I'm Not There," recalled their time spent together in New York and Los Angeles, Scott said. Other speakers included his parents, sister and Neil Armfield, who directed Ledger in his last Australian film, "Candy," released in 2006. Ledger's father Kim said the service would be followed by a private funeral in Perth. He appealed for privacy and did not disclose the time or location. "It's a pretty sad time. We're finding it difficult to cope by ourselves, let alone cope with everybody around the world," he said. "Having said that, we do really appreciate the outpouring and the emotional support from all over the globe," he added. Saturday's events ended with a wake at a colonial-style waterfront restaurant at scenic Cottesloe Beach that overlooks the Indian Ocean, one of the actor's favorite spots in this small and remote city on the verge of the Outback in Australia's southwest. Ledger was one of the biggest stars Perth has produced. Locals mourned his early death and scoffed at speculation of illegal drug use before the New York City medical examiner said Wednesday Ledger died from the effects of taking six types of painkillers and sedatives. Scott called Ledger a "wonderful west Australian, an outstanding guy with great talent."


lördag

ååhh, heelg!!! feta skönt!

igår fredag, hade vi matte prov i skolan. kändes ett tag som det gick bra men sen efter så kändes det inte lika bra längre. men vi får se vad det blir för betyg. hoppas på ganska bra iallfall.
på kvällen spela vi cup! det var hur jävla kul som helst! helt underbart. asså vilket pepp vi hade. vilket spel! i gruppen kom vi tvåa. vann två matcher och spela en lika, där det laget vi mötte gjorde ett ogiltigt mål egentligen för målvakten kasta in bollen i vårat mål utan att det nudda någon och så får man inte göra men det tjocka blinda fitt domaren vi hade tyckte att den nudda någon (han var köpt) så han bedömde mål.
men vi fick iallfall spela om 3-4 pris och där var det en jämn och hård match. vi förlorade tyvärr med 1-0 men vi hade riktigt kul ändå. plus att det lag som vann allt var det lag vi spelat lika mot och vi var det enda lag som INTE förlorade mot dem i hela turneringen:) vi e fett bäst!
jag blev förövrigt fälld några gånger och fick några vackra brännsår på knät, sen gjorde jag två asist också :)
lisa vrickade foten i första matchen och kunde inte spela mer. jag tyckte väldigt synd om henne! hoppas att foten känns bättre snart och att du kan joina romme!!!

idag, lördag, har jag bowlat med snuttisar och fått en tumme som ser ut som en korv. sen shoppade vi lite också och jag har införskaffat ett nytt linne/tröja (vet intevad jag ska kalla det) och ett stort midjeskärp från gina tricot. skulle ha köpt en fashion against aids tröja på HM men de var slut :( men jag ger inte upp min kamp för en sån tröja så vänta bara!! :)
sen har jag börjat fixa med min nya MP3!! jag har lagt in två låtar och en film :) hahaha, bra början va? ;)  men jag ska nog fylla den lite till (dock inte helt för det är ju inget kul första dagarna lixom) och så har jag faktiskt städat mitt rum :)

hoppas er helg också har varit och blir bra :) det har/ blir min iallfall. eller blir vet jag inte än, men det lär vi se.
nu ska jag äta massa godis och bli tjockis och titta på filmsich med mammisch :)

see youa
pusspuss

Torsdag med inflik från onsdag

hej där

förlåt att jag e typ asa seeg på att uppdatera min blogg, och allt annat på datan, men vi har haft så jävla mkt plugg så jag har helt enkelt inte hunnit :(
men nu är jag här, så voila. höhö

iallafall, igår på onsdagen fick jag äntligen min nya MP3!!!!! WIII vad glad jag blev och FYFAN va snyyggicsh den e!! haha! jag har verkligen längtat och samlat ihop massa nya låtar och filmer jag ska "köra in i den" hahaha. så nu har jag den och nu är dt bara och börja. när jag får en paus från skolan såklart.
jag sitter i skolan nu faktiskt. fick en lång rast efter svenska nationella del c. det gick väl helt okej, fast det är skönt att det är över!
så, idag torsdag, har jag varit i skolan och skrivit prov. en krönika om utseende, skönhetsoperationer och grupptryck, typ. haha men de va nice. jag hade med mig en apelsiin fast jag fick lite godis av jessica. gott gott :) men det var ganska kul att skriva krönikor, skulle kanske kunna tänka mig det som ett framtida jobb. kanske :)
fast det jobbiga var att när jag ska skriva en riktigt bra text så måste någon annan typ utomstående läsa texten från deras perspektiv. jag läste igenom texten huur många gånger som helst men tillslut orkade jag inte mer och lät den vara som den blev. för tänk om det inte alls är bra, utan bara låter bra i mitt huve för jag vet vad jag vill få fram i texten? nej, nu orkar jag inte oroa mig mer för den. det är över och man kan inte gå tilbaka och ändra. hur mkt man önskar.

men nu börjar snart musiken så jag måste kiila.

seee yua
pusspuss

måste

asså ni måste bara se den här videon!!! så J*VLA SÖÖÖÖTTT!!!!!!!!! <3 aaaeee, ge mig en såån :)



isbjörnsungar <33333 ge mig ja tack

pusspuss

hm kollektion against AIDS

hejhe

nu är jag väldigt sugen på att stödja aids och funderar skarpt på att köpa en tröja i kollektionen på HM. plus att de är skapade av kändisar och 25% av intekterna går till forskning mot AIDS!!! det är feta bra så det ska jag nog göra :)
GÖR DET DU OCKSÅ OCH TÄNK PÅ HUR MÅNGA LIV DU KAN RÄDDA I FRAMTIDEN!!<33

checka da nice clothes on HM.se eller i affären

image59
KÖP NU :)

hare brabra :)
pusspuss

RSS 2.0