en stunds tystnad





1. mina änglar <3
2. ser inte hans huve lite litet ut på den här bilden? :0
3. den populära scenen...haha pf, förlåt..
4. Bond, James Bond...and his fancy car!


får en ofta att tänka till, och kan vara ganska skönt. igår var jag med änglarna efter skolan. de kom och "hämtade" mig och det va lite kul att de fick se min skola. även om de inte vågade sig in så långt ;)
     vi gav oss iväg till ett café i gamla stan där vi tog en god stund på att bara ta det lugnt och snacka. vi träffas inte alls lika mkt som förut (varje dag i skolan) så man har lite att fylla tomrummen med lixom.
    
sen bestämde vi oss för att dra hem till emma, men först en tur till konsum i slussen och köpa mat och frukt. jag är ju den enda av oss som fortfarande e kool nog att äta godis så..jag fick nöja mig med frukt. haha, fast jag hade lite godis med mig iallafall;) plus att jag fick emma me mig på en shreppes (eller hur det nu stavas) så jag blev lite nöjd.
     vi drog iallafall viadre till emma för en lugn hemmakväll. även om den inte blir så lugn när vi fyra galningar sätts tillsammans! vi spelade musik på högsta volym, filma härliga moves och prata om sånt som bara vi förstår! det är alltid lika härligt att träffa en underbara flickor, glöm aldrig det! vi lagade till köttfärssås oh spagghetti och den blev ordentligt lyckad! även om spisen tog sin lilla tid. sen titta vi på film. jag övertygade alla om att casino royal fick stå på schemat :) helt missnöjda tror jag inte att de blev. jag känner mig alltid lika hemsk när bond sitter där i slutet av filmen och får en stor knut uppkörd i ----- men jag kan inte hjälpa det! och man måste alltid slänga in kommentaren "där försvann de framtida bond juniorerna!" hahahahah

men sen drog jag hem, skulle ju upp till öppethus idag..
var det någon som var där? isåfall, vad tyckte ni? :)

men nu ska jag vila huvet lite, har en migrän som inte släpper.
puss<3

Kommentarer

Säg något sött:

Ditt namn om du vill:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (kommer bara synas för mig)

URL/Har du en cool blogg själv:

Du har tagit dig hit så säg något:

Trackback
RSS 2.0